Amb veu de dona. Experiències de dones docents

Amb motiu de la VII Fira de l’Ensenyament de Badalona, avui s’ha celebrat l’acte inaugural, a l’Espai Betúlia de Badalona.

Hem pogut assistir-hi a la TAULA RODONA “Amb veu de dona. Experiències de dones docents”.

Han intervingut:
1. Esther Real Saladrigas. Catedràtica de la Universitat Politècnica de Catalunya i professora de l’Escola d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona. 
2. Encarna Atienza Alarcón. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinadora i professora dels Programes de Formació i Inserció i de Formació Ocupacional del Col·legi Salesians de Badalona. 
3. Paqui Triviño Ros. Enginyera tècnica en Telecomunicacions i enginyera en Electrònica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Professora d’Electricitat i Robòtica Industrial al Centre de Formació Professional Llefià. 
4. Marina Rubio Moreno. Mestra en educació infantil per la Universitat de Barcelona. Màsters en Suports per a la Inclusió Educativa i Social i en Direcció de centres per a la innovació educativa. 
5 . Mercè Sanz Princep. Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. 
 
Cinc dones que, han arribat a la docència per diferents itineraris acadèmics i, en un moment determinat, van decidir o es van trobar al capdavant d’una classe transmetent coneixements, acompanyant i orientant nens i joves. Cinc dones professores i mestres amb un bagatge professional important. Algunes estan al capdavant de llocs de treball que tradicionalment han estat ocupats per homes Hem aprés d’elles com viuen el dia a dia envoltades d’infants o joves.  La periodista i educadora Aurora Antón i Morales ha moderat la taula.