Concurs fotogràfic

 
A l’escola de Sabadell cada curs organitzen un concurs de fotografia digital on hi participa tota la Comunitat Educativa. Es tracta d’una activitat molt arrelada, amb molta participació i que constitueix un dels actes importants durant el mes de gener, coincidint amb les celebracions de la festa de Don Bosco.
 
Aquest any en celebren la 10a edició i ho volen celebrar d’una manera especial. És per això que han decidit obrir el concurs a la resta d’Escoles Salesianes. Cada Escola podem enviar tres fotografies, una foto de cada categoria (categoria A fins els 12 anys/ categoria B de 12 a 18 anys i categoria C  més de 18 anys). 
 
Des d’aquí us animem a participar enviant les vostres imatges a joanpau.garcia@salesians.cat. Cal presentar les fotografies en format digital ( el nom de l’arxiu informàtic serà el títol amb que la fotografia es presenta a concurs ). En l’email també ha de constar:
 
* la categoria del participant ( A= Alumnes d’Educació Infantil i Primària, B= Alumnes de l’ ESO i FP fins als 18 anys i C=Resta de la comunitat educativa majors de 18 anys ) 
* el nom i els cognoms del fotògraf.
 
Totes les fotografies rebudes les exposarem a la nostra web i seleccionarem les tres que representaran a l’escola de Salesians Badalona. 
 
Podeu donar un cop d’ull a les fotografies premiades en edicions anteriors que tenen penjades a la web: https://sabadell.salesians.cat/escola/concurs-de-fotos/