Barbacoa de Cicles

 

Ja ha arribat la Barbacoa de Cicles Formatius!!.

 

Com cada any per aconseguir cohesionar els diferents cursos de cicles i entrellaçar les diferents seccions de FP: (PFI, Gestió Administrativa, Mecanització, Màrqueting i Activitats Comercials). Vam realitzar l’esperada excursió amb Barbacoa.

 

Aquest any va anar el Parc Mediambiental de Gualba, (Qui no hagi anat encara, hem de dir-li que és un lloc 100% recomanable). Els més entusiastes vam fer una caminada d’un hora fins a un mirador tot seguint el recorregut del rierol …… i observant tots els racons que aquest camí ens oferia.

 

Altres alumnes van poder jugar a futbol, tennis taula, escoltar música o tocar la guitarra.  El Parc disposa d’un bar – restaurant per aquells que no van voler fer una barbacoa o per aquells que es van oblidar l’entrepà. A l’estiu hi ha una piscina per banyar-se, que al novembre no es massa desitjable. 

El temps i el lloc també permetia relaxar-se davant un curs escolar que ja està a punt de finalitzar el seu primer trimestre. I podem dir que els alumnes de primer ja estan esperant la barbacoa del proper curs, el que ens diu que l’experiència ha estat molt positiva i enriquidora.

Tots som una gran família !!