Colla de Valents!!

Escrit per jordi.moya,

No tenim més que paraules d’orgull i agraïment per tots els membres de la colla i alumnes de 6è que ahir, des de les 18:30, van aguantar sota una pluja constant, esperant poder gaudir de la festa. Al final no va ser possible, tot i que vam poder baixar el Tasi i la Mariona fins a Roca i Pi. Un cop allà, i sota la pluja que no parava, els alumnes de 6è van ballar el Valset de Badalona. Aquí teniu unes fotos del moment.

valset 1 valset 2

Malauradament, el temps va guanyar, i es va haver de suspendre la cremada. Avui segona oportunitat, però sense Seguici, ni tandes de lluïments.

Tot i els sentiments de decepció i una mica de ràbia d’ahir a la nit, no podem més que donar les gràcies als membres de la colla, als alumnes de sisè, a la Lucía i la seva gralla, que va fer possible que el Valset de Badalona es pogués ballar, i a tots els pares que ens van recolzar.

Moltes gràcies a tots!!


1 Comentari

OLGA GUIJARRO RUIZ ha dit:

Sois unos campeones, vamos a ver como van los catarros la próxima semana…. Felicidades¡¡¡

Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web