Connectats!

Escrit per xavier.fernandez,

Avui ha estat una sessió molt tranquil·la.

El darrer dia vam aprendre a programar el robot perquè es mogués seguin un parell d’instruccions.

Avui ens ho han complicat una mica més. Hem programat el robot amb l’ajuda de l’ordinador. Sense explicar-nos gaire cosa ens hem posar a tafanejar el programa, provant que feien els botons i canviat les configuracions.

Al cap d’una estona ja hem estat capaços de fer el nostre primer recorregut pel món. Havíem de fer anar el robot endavant, ficar-se sota una cadira, sortir per un dels costats  i tornar. A la primera no ens ha sortit, però gràcies a les proves que hem anat fent, hem aconseguit que fes la feina. JUNTS PODEM!!

M. t’hem trobat a faltar!

Seguirem informant!

mindstorm

2013-12-02 12.22.22

 

Hem fet servir aquest programa LegoMindStorm


1 Comentari

Olga ha dit:

Gracies.

Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web