Proposant objectius

Escrit per xavier.fernandez,

Aquest dilluns 27 i el dilluns passat vam dedicar la sessió a proposar-nos objetius personals i de grup.

A nivell personal ens vam proposar objectius personals per tal de millorar algun aspecte del nostre comportament respecte als companys, la classe …

Com a grup ens van proposar una feina difícil: pensar una proposta d’activitat pel robot entre tots. Ens vam reunir els quatre a l’aula de música. No ens va sortir gaire bé ja que amb tants instruments ens vam distreure. Vam fer propostes a la pissarra però no vam acabar d’explicar-la.

Passat un temps raonable l’A i en X van venir a veure com ho portàvem. Van simular que eren uns senyors rics que volien gastar els diners en una idea que els convencés. Com no vam explicar bé les idees no van comprar cap. Però no us preocupeu, ens van donar una altra oportunitat.

Avui ens hem reunit tots junts i hem pensat en les dificultats dels treballs en grup (en particular en les del dilluns passat). Hem rumiat els passos per explicar una idea (fer una petita introducció, explicar la idea i els motius pels quals hem tingut aquesta idea i els materials necessaris). No tots teniem clar que s’ha de donar el màxim d’informació per tal que els altres puguin decidir.

Ens han sortit tres idees que hem començat a desenvolupar (podeu veure a la foto que hi hem posat ganes jejeje) i que acabarem de decidir aviat.

2014-01-27 12.38.03


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web