Hola, amants de les notícies digitals!

Escrit per sansaloni.case,

-Què és això?

Un blog de notícies i events de la nostra escola!

Qui el fa?

 L’alumnat de l’USEE de l’ESO de Salesians de Badalona.

-Com ho fem?

Entrevistant a la gent, cercant informació d’intères…i ho passem a l’ordinador.

-Què posarem?

 Posarem excursions que es fan, informacions relacionades amb el “cole”, notícies d’actualitat, etc…

-Cada quant publicarem novetats?

 Intentarem que sigui setmanalment.

-Què esperem?

Que us agradi molt el nostre blog!

 

Ens veiem ben aviat amb notícies sortides del forn.

Una abraçada de tot l’equip de l’USEE:


4 Comentaris

Elena ha dit:

M’agrada que tingueu el vostre propi Blog per la Usee perque aixi puc mirar cada dia el vostre blog, que m’agrada. Us trobo a faltar a tots que m’heu ajudat moltissim us estimu, Abraham a veure quin dia de aquesta setmana podem trobarnos perque el dia que yo vaig no estas tu, I m’agradaria que em contesteu aquet missatge, podeu pujar fotos en aquet blog I la foto pot set de la Leah Ariadna y Maria y dels alumnes y mestres nosaltres tambe tenim blog

abraham.demingo ha dit:

Hola Elena.
Des de la USEE ens agrada saber que tot et va molt bé. Al col·legi em podràs trobar qualssevol dia de dilluns a divendres pel matí. Intentarem fer una trobada d’antics alumnes de cara al Nadal a veure si és possible. Al blog també anirem penjant imatges de les notícies que us escrivim. Si vols pots escriure’ns el link del blog en el que participes i així ens el mirem.
Una abraçada de tots els profes.

Elena ha dit:

Moltes gracies aveure si dema us PUC veure que dema he quedat amb la Leah i m’agradaria que ens podem trobar un altre cop, m’agradaria anar un altre día pel mati per que em va fer mola emoció trobarte, gracies per tot es la millor escola que em van ajudar moltissim li volia donar les moltissimes gracies al Jaume i al Abraham per tot que sense ells no podría treballar quan vaig veure al Abraham per que es gracies a ell que em va a ajudar a treballar a la USEE
US TROBU A TOTHOM A FALTAR ALS DE LA USEE ESO

Elena ha dit:

Bueno Abraham y demás profesores aquí os dejo el link del bloc. nodesmaregassa y me gustaría que lo viese todos los alumnos con los professores. Si os gusta decírmelo porfavor

Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web