Entrevista a cambrers del barri: Carlos (Petit Marquina).

Escrit per ,

A principi de curs, tenint en compte que volem engegar un projecte de bar a la USEE, vam fer unes entrevistes a cambrers de bars del barri.

A continuació us transcrivim el que ens va dir en Carlos, cambrer del bar “Petit Marquina”, situat al carrer Argentina de Badalona.

1. Quantes persones entren al dia al bar aproximadament?

Aproximadament, posem uns seixanta.

2. Que oferiu al públic?

Doncs cafè, entrepans , refrescos i menjar.

3. Quant val un cafè sol? Es canvia el preu?

1,15 €. Cada cert temps es sol canviar.

4. Quantes hores treballes?

Doncs 8 (tot i que són més).

5. Quin és el teu horari?

Des de les 8 del matí fins a les 4 de la tarda.

6. Quin és l’horari del bar?

Des de les 8 del matí fins a les 5 de la tarda.

7. Quants dies tens de festa a la setmana?

Un dia.

8. Quantes persones treballen?

3.

9. Com us organitzeu? Què feu cadascú de vosaltres?

Doncs jo m’encarrego de servir als clients i els altres, a la cuina,  prepararen el menjar.

10. Quants diners es poden recaptar al dia?

Depèn de la feina, si hi ha molts clients o no.

11. Quins son els beneficis del bar?

Depèn dels productes que s’han de comprar. És variable.

12. Que es ven més: pastes o entrepans?

Entrepans.

13. Va costar molt muntar el bar?

Molt, molts diners.

14. El local és llogat? Quant pagueu de lloguer?

És de lloguer.

15. És una feina cansada?

Sí, és molt esclava l’hosteleria. Moltes hores de treball

16. Els clients són educats amb vosaltres?

Solen ser-ho.

17. Que feu per publicitar-vos?

La qualitat del menjar, la simpatía del cambrer i  bons productes.

18. Us solen deixar propina?

Una mica.

19. Com aconseguiu els vostres productes?

Unes coses ens les porten i altres anem a comprar-les nosaltres.

20. D’on va sorgir el nom del bar?

Per l’amo. És el seu cognom.

L’entrada del Bar.

Darrera de la barra amb en Carlos.


1 Comentari

Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web