La Setmana Festiva de Don Bosco

Escrit per sansaloni.case,

El passat dimecres 30 de gener, els alumnes de l’ESO vam fer els BoscoTalents. Es tracta d’un concurs de talents per demostrar les nostres habilitats artístiques al teatre del nostre “cole”. Tots estaven molt nerviosos i ansiosos de ballar, cantar, tocar o fins i tot veure les actuacions de les altres persones, gairebé totes les actuacions van estar molt igualades, no m’imagino el que va ser de difícil pel jurat decidir. Els “profes” també van participar cantant una cançó disfressats.

Els guanyadors al final van ser 1r A, 2n B, 3r B i 4rt C. El premi consisteix en anar un dia a la platja.

Al dia següent vam fer les BoscoOlimpiades. Les vam fer a les pistes d’atletisme de Cant Ferrater. Ens vam deixar les cames i l’ànima per guanyar alguna cosa. La gent es va esforçar tant intentant guanyar que fins i tot alguns es van lesionar.

Per finalitzar, els “profes” van fer la cursa dels 400 metres, on van deixar guanyar al Francisco perquè era la vint-i-cinquena edició de les BoscoOlimpiades i va ser a ell, fa 25 anys, a qui se li va ocòrrer la idea. Ha estat sempre l’organitzador i li van fer un petit homenatge per donar-li les gràcies per fer-ho possible tots aquests anys. Gràcies Francisco per tot.

Més tard vam fer la botifarrada benèfica pels alumnes de 4t per al seu viatge de fi de curs. Ens ho vam passar molt bé menjant, estant tots junts, jugant, etc. I per finalitzar a la tarda vam fer l’entrega de medalles per a les millors marques d’aquell matí i també van aprofitar per donar els premis als millors dibuixos de BoscoTalents i per fer l’homenatge al Francisco. Va ser una setmana molt divertida.

A més a més d’aquestes dues festes, al col·legi, també van celebrar Don Bosco les altres seccions:

El dia 28-1-2019 a les 9,00h cicle mitja, el dia 29-1-2019 a les 3,00h infantil, el dia 30-1-2019 a les 9,00h cicle inicial i el divendres 1-2-2019 a les 9,00 cicle superior.

A més a més, tant infantil com primària, el mateix dia 31 al matí, van fer tallers lúdics i aquella tarda van fer festa amb el grup d’animació Xiula.

Francisco Expósito. 25 anys de Boscoolimpiades Badalona.

 


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web