Tanques d’atletisme d’educació física

Escrit per luis.escolabastias,

Un cop acabat el pessebre, els alumnes de la SIEI de l’ESO hem començat a fer tanques d’atletisme per ser utilitzades a educació física. Les vam realitzar durant els dimecres a les dues hores de projectes.

Primer vam realitzar un concurs per saber com haviem de pintar-les. Va guanyar la Sandra perquè va fer servir uns colors que contrastaven molt bé.

El proferssor d’educació física Francisco Expósito va fer les tanques amb PVC tot serrant i enganxant els tubs. Els alumnes de la SIEI de l’ESO, després les vam pintar: la barra superior amb esprai de color vermell i blanc i amb pintura blau vam pintar les potes.

Per fer-ho, primer vam rascar les tanques amb paper de vidre i després vam pintar  amb pinzells i  pintura de color blau. Després vam posar cinta adhesiva per poder pintar amb esprai vermell fosc i blanc brillant.

Quan la pintura va estar seca vam retirar la cinta adhesiva i les vam entregar al professor Francisco Expósito. Aquestes tanques ja es poden fer servir a les classes d’educació física i a les activitats d’atletisme: curses d’obstacles, 100 m. tanques o d’altres activitats esportives.

Esperem que us agradin i les gaudiu.

Alumnat SIEI amb les tanques

 


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web