Exursió SIEI ESO de final de curs 2018-2019

Escrit per leah.sanchezgel,

A finals del curs passat, com cada any, l’alumnat del SIEI ESO vam fer l’excursió de final de curs.

Vam anar el dijous dia 6 de juny al matí a l’hípica de Badalona amb autobús (M26). Vam caminar 15 minuts fins arribar a l’hípica i a les 9:30 vam esmorzar i fer temps fins les 10 que era l’hora quan començava la visita. Allà vam mirar els cavalls i un senyor que es deia Lluís  ens va explicar com són els cavalls i també com es netegen. Teníem de model a una euga que es deia Kenia. Després vam pujar tot l’alumnat i la professora Laura (d’un en un) sobre la Kenia. Ens va donar unes 4 voltes a cadascú per una pista de terra.

Quan vam acabar vam agafar un altre cop la M26 per anar tots, menys la Laura, a la platja. Allà vam dinar en una guingueta. Tot l’alumnat vam menjar patates braves, croquetes i unes tires de pollastre arrebossat amb patates  menys la Leah i els professors, que van menjar arròs. Quan vam acabar de menjar, vam anar a la platja a descansar a la sorra i a jugar a l’uno i a futbol. El Sergi, el Bernat i en JP van anar a l’aigua i el Sergi i el JP van agafar una mica d’aigua de mar per mullar el Raul amb un cubell.

A les  15:30 va venir el professor Enric i alguns alumnes es van mullar al mar. A les 16:00 el Lluis va marxar quan va venir la seva mare a recollir-lo. A les 16:30 vam anar a l’escola i pel camí el Sergi, el Bernat i el JP vam agafar un gelat i l’Enric B va comprar un suc de pinya.

Finalment vam marxar cadascú cap a casa seva.

Ens ho vam passar d’allò més bé.

Oriol Valls muntant a cavall.


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web