ESTUDIS > INFANTIL

Benvolguts pares i mares, us presentem la nostra d’Educació Infantil, on els vostres fills i filles seran feliços perquè Salesians Badalona és una escola propera i acollidora.

El seu equip humà fa un treball educatiu de qualitat, amb molta motivació. La comunicació entre el professorat i les famílies és molt fluida.

A Salesians Badalona posem molts esforços en que l’aprenentatge dels alumnes sigui  vivencial i es construeixi de forma significativa en:

  • Els racons de joc, espais de socialització.
  • Els racons de treball, espais d’aprenentatge mitjançant el joc.
  • El treball per projectes.
  • L’hort que ofereix una oportunitat extraordinària per apropar els alumnes al món de les plantes i de l’alimentació saludable.

Els nens i les nenes aprenen de forma natural, creativa i integradora, garantint el desenvolupament de les múltiples intel·ligències de l’infant amb el disseny de  rutines i activitats que les estimulen de forma diària.

A Salesians Badalona posem especial atenció en el desenvolupament emocional dels nens i les nenes. Els ajudem en la gestió de les seves emocions i en la millor comprensió dels altres. Els infants se senten estimats i que s’escolta i es valora les seves aportacions i interessos.

Creiem que els infants han de tenir experiències positives adequades a la seva edat que els permetin créixer valorant l’esforç, la responsabilitat, la iniciativa, el sentit crític, el treball col·laboratiu i les actituds de generositat. Som una escola que accepta la diferència i que veu en la diversitat de les persones una riquesa i una oportunitat de desenvolupament.

Salesians de Badalona disposa de múltiples instal·lacions, espaioses i ben il·luminades. Els infants d’Educació Infantil disposengaudeixen d’uns espais propis i exclusius on fan les seves activitats.

L’escola us ofereix a vosaltres, pares i mares, l’oportunitat de reflexionar per millorar la qualitat de la vostra tasca  educativa.

Amb 60 anys d’història som una escola que ve de lluny i que, ara més que mai, volem cap al futur.

 

Voleu formar part del nostre Projecte Educatiu?

Veniu… esteu a casa vostra!

Calendari

 

Descarrega el calendari