Repte Comercial E.S.O – Cicles

El Passat 4 d’abril es va concloure el projecte conjunt Fira Comercial Textil 2019. On els alumnes del Cicle Formatiu de 2on d’activitats comercials i els alumnes de 4rt de l’ESO podien comercialitzar els seus productes tèxtils i posar en marxa les seves estratègies de negociació.

El projecte va començar amb una primera fase on els alumnes de cicles investigaven el significat dels colors, escollien un i a partir d’aquí van crear uns projectes d’empreses fictícies. Ja tenien el seu color corporatiu i ara havien de dissenyar un Logo, una marca i un producte per vendre.

En una segona fase, ja amb els alumnes de l’ESO integrats en el projecte, es va realitzar un repte, aquest consistia posar en marxa la creació d’un estand per participar en una Fira Comercial a la mateixa Escola dels Salesians de Badalona. En aquesta fira podrien comprar i vendre els seus productes, fent servir les estratègies comercials que veiessin oportunes.

Tot plegat una bona experiència que apropa els alumnes al món real, per alguns una mica estressant, però divertida al mateix temps.

El resultat va ser… Repte Superat.

Bona Feina.