Opinió personal dels actors i actrius

Escrit per maria.echeparesgo,

Bon dia a tos i totes.

Un cop estrenada la pel·lícula de l’USEE (Cròniques d’Irati) davant dels nostres companys i familiars, us fem saber la nostra opinió personal sobre el projecte:

Ariadna Jurado:

La pel·lícula ha quedat molt bé i no em vaig posar nerviosa davant del micròfon quan van venir a veure-la la meva mare, el meu pare i els meus amics Elena i Manel. Ens ha agradat molt la pel·lícula a mi i als meus familiars.

Leah Sánchez:

Aquesta experiència m’ha agradat moltíssim. Em va agradar molt que vinguessin la meva tieta, els meus pares, la meva germana i els meus amics, a l’estrena. M’haguès agradat més que vinguessin més familiars. També m’ha agradat molt l’experiència de fer una pel·lícula i m’ho vaig passar molt bé fent-la.

Lluís Escolà:

Em va agradar fer la pel·lícula perquè  vaig gaudir fent-la. Em va costar molt aprendre el paper però va sortir molt bé. El dia de l’estrena m’ho vaig passar bé però estava nerviós. La pel·lícula em va agradar molt i m’ho vaig passar molt bé veient-la! Sí que repetiria l’experiència de fer una altra pel·lícula!

Marçal Ojeda:

Es tracta de l’últim projecte que faré amb l’USEE. M’ha agradat treballar amb tots ells i amb els professors. Crec que la pel·li ha sigut divertida i hem treballat bastant bé i m’he divertit gravant i ha sigut una experiència bona.

Maria Echepares:

La projecció davant de l’USEE de primària, els pares i l’USEE del B-VII va anar molt bé i ens va agradar. Ens  ho vam “currar” moltíssim i ens va agradar molt. No em va agradar fer la pel·lícula. No repetiria perquè em fa molta vergonya que em filmin. Va ser molta feina pels “profes”.

Oriol Valls:

Me ha encantado la película y doy mil gracias a los que vinieron a verla. Me ha gustado mucho hacer de mi personaje. Exfour i Ilus también me han gustado. A mis padres también les ha gustado mucho. Estuve nervioso al presentarla pero lo volveria a hacer todo.

Raul Titos:

Fer la pel·lícula em va agradar molt perquè em vaig haver d’estudiar un paper i m’ho he passat bé amb els companys. Repetiria l’experiència!

Sandra Cortés:

A mi la verdad no me ha gustado la película porque era muy simple (efectos) y la película era infantil. No me gustaría hacer mas cosas de estas porque me he aburrido y no me ha gustad0.

Sergi Sansaloni:

M’ha agradat molt aquesta experiència. M’ho he passat molt bé i ha sigut molt fàcil estudiar. La “pel·li”, pels recursos que teniem, ha quedat molt bé.

Sulaiman El Taha:

M’ha agradat molt fer aquesta pel·lícula perquè així se com es senten els actors. M’ha agradat molt fer d’actor i això vol dir que les meves sensacions han sigut bones. Proposo que en els següents anys es fagin més pel·lícules.

Recordeu que, si voleu, la podeu veure al youtube, al facebook i a la web del col·legi.

Gràcies, bon estiu i fins el proper curs.


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web