Salesians Badalona

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

DESENVOLUPEM EL SEU POTENCIAL

Iniciem competències, hàbits, valors i coneixements

L’educació Primària, que va des dels 6 als 12 anys, és una etapa que continua el camí d’experiències començat en l’etapa infantil i els prepara per futurs aprenentatges.

COM HO FEM?

En el Projecte Educatiu de Primària, dels Salesians Badalona, Eduquem als infants en el saber, el saber fer i el ser. Treballem per tal que siguin persones capaces de comprendre el món alhora que es coneguin a elles mateixes. Amb una autoestima positiva, emocionalment segures i equilibrades. Amb l’objectiu de fer una persona feliç que es mostra alegre i optimista i que estima la vida.

TREBALLEM

UN ESTIL PROPI

La finalitat de l’educació primària és contribuir al fet que els nostres alumnes desenvolupin les competències marcades pel Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya. Han de ser competents en:

El tractament de la informació i competència digital.

L’àmbit artístic i cultural

En el coneixement i la interacció amb el món físic.

En l’àmbit matemàtic.

En l’àmbit lingüístic.

DESTAQUEM

Plurilingüisme
El català, castellà i anglès són presents en el dia a dia de l’escola i les seves activitats.
L’anglès es troba immers tant als ambients de CI com als projectes de CM i CS. Altres activitats en llengua anglesa:
-Visualització d’obres de teatre.
-Participació en projectes eTwinning i concursos (Spelling Bee).
-Colònies en anglès a 6è.
Consciència fonològica

A partir de jocs els alumnes de CI acaben d’assolir l’acte d’escriptura de manera sòlida i significativa.

Ambients

A CI, on els alumnes d’una manera autònoma i lliurement, trien i treballen diferents propostes amb l’enriquiment d’interactuar alumnes de 1r i 2n EP.

Projectes

On els alumnes de CI s’inicien en el treball cooperatiu, on es treballa l’autonomia, responsabilitat i respecte vers als altres. Aquesta feina es va consolidant en la franja de 6h de projectes interdisciplinaris que treballen a CM i CS. Els nostres alumnes aprenen a treballar de forma cooperativa, compartint i respectant diferents maneres de fer i de pensar. A CS són capaços d’interactuar alumnes de diferents classes d’un mateix nivell.

Educació emocional

Els nostres alumnes aprenen a regular les seves emocions i desenvolupen habilitats que els permeti ser feliços ells i afavorir les relacions socials amb els altres.

L'hort

apropa als nostres alumnes a la natura i juntament amb el “dia de la fruita”, on tots esmorzem una peça de fruita, fan que els nostres alumnes adquireixin hàbits alimentaris saludables.

CALENDARI ESCOLAR

octubre 2022

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
  • P5 EI - "La verema" Can Montcau
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
  • P4 EI - "Panellets" Can Montcau
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31