SALESIANS BADALONA

MATRICULACIÓ

Curs 2022-2023

Contacte

secretaria.badalona@salesians.cat

Telèfon de contacte operatiu de 8:00h a 17:15h
933 87 72 54
Secretaria romandrà oberta de 9:00h a 13:00h
i les tardes de 15:00h a 17:15h.

Nom del centre

Sant Domènec Savio.

Codi del centre

08000499

Documentació

PRESENTACIÓ ESCOLA

CALENDARI MATRICULACIÓ

MATRICULACIÓ EI/EP/ESO

  • del 21 al 29 de Juny

 

MATRICULACIÓ CFGM

  • Llistat d’admesos d’alumnes amb continuitat d’escolarització  8 de Juliol.
    • La matriculació la podràn fer del 11 al 15 de Juliol. 

 

  • Llistat d’admesos de la resta d’alumnes el 15 de Juliol.
    • La matriculació la podràn fer del 18 al 22 de Juliol.

 

QUIN ÉS L'HORARI D'INFANTIL?

-A les 9.00h els infants entren a l’estança/aula on ens espera la tutora amb els microespais. D’aquesta manera relaxada i acurada comencem el dia fent propostes manipulatives amb un objectiu curricular i on es respecten els diferents ritmes dels nostres alumnes.
Després és el moment de fer un treball globalitzat on aprenem contes, dites, a compartir, motricitat fina, relacions matemàtiques…, Posteriorment, esmorzem a l’aula amb els nostres companys/es i, si és dimecres, com és el dia de la fruita fem un esmorzar d’allò més saludable. Quan acabem, sobre 3/4 d’11 marxem al pati, fins a les 11:20 h que és hora d’entrar a l’aula.

-A les 10:20h esmorzem a l’aula i quan acabem anem al pati de 10:40h a 11:20h.

-A les 13:00h és hora de dinar al nostre propi menjador. Els monitors/es van a buscar als alumnes a la mateixa classe i els hi acompanyen al menjador. Els infants de P3 que es queden a dinar a l’escola tenen l’espai i el temps idoni per fer la migdiada. Els infants més grans, de P4 i P5, tenen activitats dirigides per monitors i monitores.

-A tarda l’escola comença a les 15:00h i els infants d’Educació Infantil entren per la seva pròpia entrada amb ganes de continuar aprenent, compartint i gaudint amb els seus amics i amigues. Sempre tenim el pati a la nostra disposició per si de cas la mestra considera oportú sortir una estona a gaudir del sorral, del tobogan, de la cuineta…

-A les 17:00h és l’hora de sortida, però l’escola roman oberta per fer activitats extraescolars. Els monitors/es de les activitats passen directament a recollir els infants de P3 a la mateixa aula i els de P4 i P5 a la filera.

Pàgina infantil

COM ENS COMUNIQUEM AMB LES FAMÍLIES?

Les vies de comunicació diària són l’agenda i el correu electrònic. Són els canals adients per comentar qualsevol dubte que tingueu al professorat.
A través de la plataforma ESEMTIA rebreu els informes dels vostres fills/es i tota la comunicació que emet l’escola. Al llarg del curs tindreu entrevistes personalitzades amb els tutors i tutores per parlar del vostre fill/a. Tot i així, si hi ha alguna situació que requereixi la trobada amb la tutora es concerta l’entrevista el més aviat possible.
Es lliuren dos informes a Educació Infantil i tres a Educació Primària on es recull l’evolució dels vostres fills/es. Paral·lelament a aquestes entrevistes individuals, fem dues reunions programades una pel primer trimestre (setembre) i un altre pel segon (febrer-març) per tractar temes relacionats amb el funcionament de l’escola i aspectes metodològics del grup-classe, etc. A aquestes reunions, participen totes les famílies del mateix grup-classe i s’ofereix servei de guarderia gratuïta per afavorir que les famílies puguin assistir-hi (fins a 2r d’EP).
Cada grup té unes famílies delegades que permeten una comunicació més fluida família-escola i per organitzar diferents activitats.
Amb el nostre acompanyament fem que tots ens sentim UNA GRAN FAMÍLIA.

COM ES TREBALLEN LES NOVES METODOLOGIES?
Aquest curs hem reprès els ambients d’aprenentatge tant a Educació Infantil com al Cicle Inicial. Mitjançant el joc els nostres infants fan descobertes, experimenten, gaudeixen i amplien els seus coneixements curriculars. Adquireixen capacitats i habilitats per crear el seu propi aprenentatge. Milloren la seva capacitat de raonament i comunicació tot manipulant.
Amb el treball per projectes els alumnes d’EI i EP participen activament en el seu procés d’aprenentatge, arribant al coneixement i adquirint estratègies de tractament de la informació. Comparteixen experiències amb la resta de companys/es i les activitats esdevenen més significatives i properes.
El treball cooperatiu també està present en el nostre dia a dia. A l’Educació Infantil posem les bases per a poder desenvolupar a l’Educació Primària el treball cooperatiu. Són petites activitats en petit grup on s’assignen els rols propis del treball cooperatiu (secretari, portaveu, material…). D’aquesta manera els nostres alumnes aprenen a ser part important del seu propi aprenentatge, a formar part activa del grup i a treballar la responsabilitat i l’acceptació de les diferències.

El nostre petit-gran tresor és l’hort de l’escola. Allà, els nostres infants, des de P3 fins a 6è, aprenen a observar i dur a terme tasques pròpies d’un/a horticultor/a (planten, reguen, treuen les males herbes…). Aquest projecte ens permet produir aspectes com el respecte envers la natura, entendre diferents processos i gaudir dels seus fruits… Fins i tot, ens emportem la collita a casa!!!

HI HA SERVEI D'ACOLLIDA?
Disposem d’un servei d’acollida al matí de 7.45 h a 8.45 h. Com a novetat  al curs 2022-23 s’oferirà servei de permanències a la tarda per als alumnes de P3 i les seves famílies que ho sol·licitin.

Pàgina acollida matinal

COM FUNCIONA EL SERVEI DE MENJADOR?
Disposem de servei de cuina pròpia gestionada per l’empresa SODEXO.
Disposem de menús específics per a intoleràncies, dietes…
Treballem amb l’eina KINDERCLOSE. Una App que ens permet comunicar-nos amb vosaltres de manera immediata, oferint diàriament els menús, el què i com han menjat, si han dormit o no, control d’esfínters…
En el dossier de la jornada teniu més informació.

Pàgina menjador

Nom del centre

Sant Domènec Savio.

Codi del centre

08000499

INFORMES D’ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE