Aquesta primera setmana, del casal d’estiu, els nens i nenes d’Infantil, Primària i Estiu Jove ens trobem davant de la supertelevisió dels Salesians de Badalona, el comandament no funciona i canvia d’emissora quan ell vol, hem intentat canviar de canal, però la televisió ens ha absorbit i ara haurem de passar per totes les emissores per poder sortir. No sabem què podem veure en aquesta televisió. No obstant això, els alumnes i les alumnes estan preparats per qualsevol enigma que es trobin.

A Infantil ens enfonsem a la pel·lícula “Buscando a Nemo” i la Dori ens ha demanat la nostra ajuda per trobar el seu amic Nemo.

Gràcies a la tasca que teníem encomanada, hem dissenyat unes superdiademes, hem conegut els animals marins i hem superat diferents reptes aquàtics que ens han proposat a través de jocs i gimcanes d’aigua.

I sabeu què? Hem trobat en Nemo a la platja!!!

Els nois i noies de Primària i Estiu Jove hem començat aquesta setmana amb una gimcana sobre els Simpsons. Per poder sortir d’aquesta sèrie, hem hagut de trobar tots els personatges de la sèrie. A més, vam passar pel programa de la televisió Art Attack on vam fer unes samarretes superdivertides.

A primària la televisió ens va fer passar la pel·lícula de “Vaina” en què vam haver de superar diferents reptes.

I estiu Jove ha preparat la supersala on adolescents i joves han pogut compartir diferents racons: jocs de taula, música, taules de ping-pong i, fins i tot, alguns videojocs.

A més de tot això, totes les seccions des d’infantil a Estiu Jove, ens hem refrescat a la platja i a les piscines de l’escola.

Ens ho hem passat tan bé, que estem desitjant que comenci la segona setmana. I vosaltres?