Convocatòria 2020 d’ Acreditació Erasmus (Formació Professional)

Escrit per RR.II.,

Salesians Badalona, com a beneficiaris de projectes Erasmus + en el sector de Formació Professional i en virtut de la trajectòria i interès de la nosta institució en projectes Erasmus + de l’acció KA102, hem estat convidats pel SEPIE a participar demà Dijous 17 de setembre de 2020 a la Sessió Informativa sobre la Convocatòria 2020 d’acreditacions Erasmus en l’àmbit de la Formació Professional (KA120) per a organitzacions participants en el programa Erasmus +.

L’acreditació Erasmus és una eina per a les organitzacions d’educació i formació que volen obrir-se a l’intercanvi i la cooperació transfrontereres. La concessió de l’acreditació Erasmus confirma que el sol·licitant ha establert un pla per executar activitats de mobilitat d’alta qualitat en el marc d’una iniciativa més àmplia de desenvolupament de la seva organització.

Les organitzacions interessades poden sol·licitar una acreditació Erasmus individual per a la seva organització o una acreditació Erasmus per a coordinadors de consorcis de mobilitat. No es requereix experiència prèvia en Erasmus + (2014-2020) per a poder presentar una sol·licitud.

A més, a l’presentar-se a aquesta convocatòria, les organitzacions titulars d’una Carta de Mobilitat Erasmus + de FP vàlida podran transferir la seva acreditació a el futur programa. Aquestes organitzacions poden sol·licitar un procediment simplificat específic per als titulars de la Carta de Mobilitat de FP. En el marc d’aquesta convocatòria, els titulars d’una Carta de Mobilitat de FP podran rebre un distintiu d’excel·lència en reconeixement del seu treball i dedicació a la qualitat.

Les organitzacions amb acreditació Erasmus obtindran un accés simplificat a les oportunitats de finançament de l’Acció Clau 1 en el marc de el futur programa (2021-2027).


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web