Què és l’Europass?

Escrit per RR.II.,

L’Europass és un dossier electrònic personal, que consta d’un CV electrònic i un portafoli de documents: el Passaport de les Llengües, els suplements Europass i el Document de Mobilitat, així com altres documents importants com, per exemple, certificats d’estudis o treball.

L’Europass és gratuït i permet a les persones presentar les seves competències, habilitats i qualificacions d’una manera clara a través d’uns documents que ajuden a comprendre quines matèries s’han estudiat, quina capacitació s’ha completat o quina experiència laboral s’ha adquirit.

L’Europass té com a objectiu contribuir a la mobilitat d’estudiants i a l’ocupabilitat de treballadors a Europa i al seu propi país, facilitant l’comparació de les seves habilitats i qualificacions i contribuint, d’aquesta manera, a l’eliminació de barreres per estudiar o treballar a Europa.

L’Europass és una eina per a tots els que necessiten presentar les seves habilitats i competències. És especialment útil per a les persones que busquen feina en un altre país europeu o que sol·liciten un programa d’educació o formació a l’estranger. Europass també es pot utilitzar al país d’origen i és un servei gratuït i fàcil d’utilitzar.

 

IF YOU WANT TO LEARN MORE ABOUT IT OR HAVE YOUR CV, CLICK  HERE!

http://sepie.es/iniciativas/europass/cv.html

https://europass.cedefop.europa.eu/documents/curriculum-vitae

 

 


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web