Working at school!!!!

Escrit per RR.II.,

Friday 24th March 2017

Matí de treball. Hem estat realitzant uns tallers consistents en un trencacloques cooperatiu.

Els nanos de Salesians, junt amb la resta de participants, ahir ja vàrem passar el dia junts a Oporto, i per tant les vergonyes dels primers dies han desaparegut,  han confeccionat un mural amb sentiments, emocions, paraules boniques… i un molinet de vent.  L´escola de Lisboa es diu: Cataventos da Paz, i per tant l´orientació i el penell són elements imprescindibles.

També hem tingut un moment per l´intercanvi de regals. A les escoles europees participants els ha encantat el  “bosquito” d´en Joan Mola i el seu equip. Tan punt ha aparegut la figura, tots alhora: Don Bosco!!! oh!!! i de mestre de cerimònies… qui podia ser?? doncs en Miquel Luque, i dins del seu paper ho ha fet perfecte. És el perfecte diplomàtic!.

Ah! que nosaltres també hem rebut regalitus. Els podreu veure la propera setmana a la vitrina de la nostra escola. Us convidem a l´exposició que serà força variada i atractiva.

Bé. Us deixem que anem a dinar. A la nit més.

Conxi+Ana+Isabel

 


1 Comentari

Miquel Luque ha dit:

Recuerdo ese día como si fuese ayer.Todas las amistades que hice en Portugal se quedan grabadas en mi memoria, todos los sitios a los que fuimos y todas las cosas divertidas que pasaron, no paro de pensar el día que pueda volver a ir a Almada

Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web