Aquesta primera setmana, els nens i nenes d’Infantil ens hem endinsat en el món de la selva i ens hem convertit en exploradors.
Quina passada! Gràcies a la tasca que teníem encomanada, hem dissenyat uns super prismàtics, hem conegut els animals que viuen a la Selva, ens hem camuflat maquillant-nos com ells i hem superat diferents reptes que ens han proposat a través de jocs i gimcanes.
I sabeu què? Vam riure molt cantant i ballant algunes danses de la selva.

Els nois de 1r a 4t de Primària hem començat aquesta setmana amb una gimcana per trobar el nom del joc que ens ha atrapat “EL SALESIANJI“.
Per poder sortir del joc hem hagut de superar uns reptes cada dia, la canalla ha hagut d’estar preparada en tot moment.
Ha estat súper intrigant… Hem marxat cada dia volent tornar a tirar els daus i moure fitxa per avançar en el joc i descobrir més coses!

I atenció amb la primera setmana d’Estiu Jove!
Hem engegat una nova secció al casal d’estiu i amb ella estrenem la sala d’estiu jove, un espai polivalent on adolescents i joves han pogut compartir diferents racons: jocs de taula, música, taules de ping pong i, fins i tot, alguns videojocs. Durant la setmana hem gaudit fent diverses activitats, des de sortir d’un Escape Room fins a portar a la realitat el tradicional joc d’escacs.

A més de tot això, totes les seccions des d’infantil a Estiu Jove, ens hem refrescat a la platja , a l’escola amb jocs d’aigua i a les piscines de l’escola.

I els més grans, primària i estiu jove, hem acabat la setmana donant-ho tot! Penjats dels arbres i de les tirolines del Bosc Vertical de Mataró , on infants i monitors hem gaudit plegats d’un dia d’aventura i natura.

Totes les activitats, sens dubte, ens han ajudat a convertir-nos en uns scouts de categoria.

Què ens trobarem la segona setmana de casal?
Estigueu atents, perquè fa molt bona olor!