Si la primera setmana de casal va ser un tot un èxit, aquesta segona setmana no es queda enrere. Atenció amb la quantitat d’experiències inoblidables que estem vivint, perquè ens hem endinsat en el món del circ!

A Infantil, el follet ens ha ensenyat els diferents personatges que treballen al circ com els equilibristes, trapezistes, forçuts, pallassos, etc. I els materials amb els que treballen cadascun d’ells. Per conèixer-los i provar de posar-nos una mica a la seva pell, aquesta setmana hem passat per diferents proves d’habilitats amb circuits d’equilibri, malabars, jocs de punteria i força, fins a completar la gimcana.

A primària, durant aquests dies, hem tenyit unes samarretes súper divertides, hem après a fer malabars amb diferents materials, a comunicar-nos amb mímica i hem jugat per potenciar certes habilitats. També hem superat un escape room i, juntament amb tot això, hem assolit tots els reptes que ens proposava el taulell.

Que divertida és la vida del circ i dels artistes, oi?

Doncs aquí no acaba la cosa, perquè diuen que al circ són amants de les sorpreses… i així ha estat!

Acabem la setmana amb un súper espectacle de circ!

Els més grans d’estiu jove hem tingut una setmana ben moguda. Vam començar la setmana resolent l’assassinat del cluedo que va acabar amb una persecució de pel·lícula. Dimecres, vam posar color a les samarretes del casal i vam tenir un dia de platja per nosaltres sols. Dijous, ens vam enfrontar entre nosaltres al laser tag i vam suar una mica per dinar amb unes bones vistes a la Serralada de Marina. Una sortida de tot el dia espectacular!

I divendres hem tancat la setmana fent una gran gala amb competicions, pica-pica i molta diversió.

Divertit, oi? Nosaltres estem gaudint moltíssim!