“ERASMUS+ Y LA INTERNACIONALIZACIÓN: PRESENTE Y FUTURO EN TIEMPOS DE LA COVID-19”

Escrit per RR.II.,

Avui Dijous 3 Setembre, hem participat en Streaming, al Seminari de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo a Santander, emmarcat dins dels cursos d’estiu de la UIMP 2020.

El seu objectiu principal és donar a conèixer el present i futur de el Programa Erasmus + i la internacionalització de l’educació en el context de la situació actual de la COVID-19.

A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19 declarada per l’Organització Mundial de la Salut l’11 de març de 2020 i l’estat d’alarma decretat pel Govern d’Espanya el 14 de març, molts dels projectes Erasmus + en actiu, especialment els que comporten mobilitats dels seus participants, s’han vist afectats.

El tancament d’un gran nombre d’institucions en els àmbits de l’educació i la formació, així com les mesures de restricció de la mobilitat de les persones que progressivament s’han anat implementant en els diferents països, han fet que moltes mobilitats i altres activitats de projectes Erasmus + s’han vist interrompudes o cancel·lades.

Per això, la informació facilitada a aquest curs és fonamental per conèixer com s’ha vist afectat el Programa Erasmus + i les principals novetats i línies d’actuació de futur Programa, el que ens ajudarà a tenir una visió general molt completa del panorama actual i futur i a resoldre els dubtes que es puguin plantejar.


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web