Farewell dinner!!

Escrit per RR.II.,

Friday 24th March 2017

Ahir va ser el dia del peix. No podíem fer el lleig a Portugal, i la veritat; com us dèiem en algun altre moment, el dinar va ser espectacular. Salmó, calamar, sípia, llenguado i sobretot bacallà, però a la brasa de llenya. Els plats es veuen plens, us assegurem que en acabar no quedava res de res. Tips!!

I aquí teniu la Rua dos Reis, el carrer central del barri de Casilhas on hem estat allojats i dinats. Com veureu una “cucada”, tot ple de terrassetes i al final del carrer: el Tajo!!

El Tajo separa Almada de Lisboa, i has de fixar-te molt bé doncs no es diferencia el riu de l´inici de l´Oceà Atlàntic. El que sí queda clar, és una zona de vent, molt de vent.

I com ahir era el darrer dia oficial de treball, vam acabar amb un sopar de germanor: Rumania, Portugal, Polònia i els de Badalona. Tots modats i elegants. Ells  engominats i  les nenes amb mitges i “planxes” de cabell, jeje. Mireu a la Sara i ho entendreu perfectament: brusa “fashion” marcant estil (l´aconteixement s´ho mereixia).

El restaurant Marques de Sé (la Seu, la Catedral), tal com van dir els nanos “de categoria”. I durant el sopar actuació de música Fado, amb la participació de tots nosaltres.

Vam acabar cantant… però no “la parrala”. Música tradicional “portugueisa”.

I com tot en aquesta vida, vam arribar al moment del comiats, sempre això sí, emplaçant-nos a noves trobades, allà on el temps i els projectes Erasmus ens portin.

Conxi+Ana+Isabel


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web