Trobada virtual Diploma Dual alumnat Salesians Badalona

Escrit per RR.II.,

Ahir Dimecres 3 de Febrer s’han trobat virtualment els alumnes que participen al Diploma Dual durant aquesta setmana “de vacances” entre el 1r i el 2n Semestre. Han valorat i compartit la seva experiència. Aquí en teniu un resum…

“Estic molt contenta amb les assignatures, l’organització de les feines i sobretot, el seguiment que ens fa la professora des dels EUA. Realitzar aquest curs, em fa aprendre i descobrir més a fons el món que tenim al nostre voltant, m’enriqueix en cultura i també en fluidesa a l’hora de parlar anglès. La veritat és que mai m’hagués imaginat que el DD m’omplís tant i per això animo a tothom a sumar-se a aquesta experiència!” (Maria R. – 4rt ESO)

“La meva experiència al Dual ha estat molt bona. El que més m’ha agradat realitzar, és la tasca de crear una guia sobre la meva ciutat perquè ha sigut molt interessant reflexionar i intentar explicar-ho el millor possible. També m’ha agradat molt fer les sessions virtuals perquè anaven molt bé per improvisar i parlar amb altres persones sobre els temes tractats.
Al principi va ser una mica difícil d’entendre el funcionament de la pàgina web, ja que era un mica enrevessat, però una vegada entès, era més senzill. 
Principalment he après molt de vocabulari i he millorat molt la fluïdesa a l’hora de parlar i escriure” (Laia G. – 2n ESO)

“Formar part d’aquesta aventura del Diploma Dual ha estat una molt bona experiència, que m’ha aportat molts coneixements nous útils per al meu dia a dia, i també m’ha ajudat a millorar el meu nivell d’anglès i a tenir més seguretat a l’hora de parlar en anglès davant d’altres persones. Sens dubte, recomano aquesta experiència moltíssim!” (Irene R. – 4t ESO)

“Per mi, ha estatr una experiencia que mai oblidaré. M’enrecordo quan vaig començar el Dual i creia que no m’aniria bé perquè quan ho vaig veure, em va semblar molt difícil, però ni ha coses que semblen ser una cosa però són d’una altra. Al final d’aquest trimestre he pensat: No ha sigut tan difícil com  pensava!” (Pau M.- 2n ESO)

“La meva experiència al Dual ha sigut molt bona. M’ha agradat molt que puguem connectar-nos amb gent de l’estranger i que puguem fer tot el treball telemàticament. Si hagués de destacar una cosa que m’ha agradat, destacaria que podem fer videochats amb la professora individualment i podem parlar tranquil·lament” (Marc L. – 2n ESO)

“El que més m’ha agradat de fer és el Burlington ja que són exercicis variats” (Luis C. – 2n ESO)

“La meva experiència durant aquest primer semestre de programa està anant molt bé, estic molt satisfeta de tot el que estic aprenent a nivell d’anglès i també en altres àmbits com per exemple l’autoconeixement o les competències necessàries per a la vida quotidiana. He millorat molt el meu vocabulari i la meva expressió escrita a través d’activitats pràctiques i amenes. Em sento molt recolzada en tot moment i això em motiva molt” (Anna D. – 4t ESO)


Deixa un comentari

Nom *
Email *
Web