L’alumnat Erasmus 2023-24 al portal OLS (Online Linguistic Support)

Escrit per RR.II.,

L’alumnat Erasmus seguirà un curs d’idiomes a la plataforma OLS abans de les mobilitats, però primer cal que facin una primera avaluació (Placement Test).

Un cop feta aquesta prova que els permetrà conèixer el seu nivell d’idioma, podran accedir als continguts d’aprenentatge més adequats per a les seves necessitats. A més, trobaran excel·lents cursos als nivells A1, A2, B1 i B2 per a anglès i francès.

La plataforma OLS s’actualitzarà contínuament amb nou contingut. En qualsevol moment, podran tornar a realitzar una avaluació d’idioma per monitoritzar el seu progrés , tot posant a la seva disposició nous recursos.

El fòrum OLS és també el lloc perfecte per posar-se en contacte amb altres participants d’Erasmus+. Al fòrum podran connectar-se i compartir el seu aprenentatge d’idiomes i experiències culturals amb els companys europeus.


Dijous 14 de Desembre de 2024: reunió informativa alumnat i famílies Erasmus 2023-2024

Escrit per RR.II.,

Tot preparat per la trobada de famílies i alumnat Erasmus i donar més informació sobre les mobilitats dels pròxims Març i Maig 2024!


L’alumnat Erasmus 2023-24 al portal EUROPASS

Escrit per RR.II.,

Europass es una herramienta para gestionar, desde un único sitio,la carrera profesional a lo largo de la vida. El e-portfolio permite crear el perfil personal con toda la información relevante para, posteriormente, poder generar diferentes modelos de currículum.

Además, puede señalar las competencias e intereses para llevar a cabo búsquedas de empleo y formación en toda Europa o recibir sugerencias del portal en función de las competencias e intereses que se hayan señalado.


Els protagonistes de l’Erasmus curs 2023-24!

Escrit per RR.II.,

Març-Abril 2024

Edurne Andrades (Activitats Comercials)

Lucía Rodríguez (Activitats Comercials)

Kamra Muhammad (Gestió Administrativa)

Izan Blanco (Gestió Administrativa)

Maig-Juny 2024

Izan Belles (Mecànica Industrial)

Izan Gallego (Mecànica Industrial)

Samera Moreno (Activitats Comercials)

Sònia Hungría (Activitats Comercials)

Xavier Miliá (Gestió Administrativa)

Donant les primeres indicacions i informacions…


Alumnat Seleccionat – Erasmus+ KA121VET-23/24

Escrit per RR.II.,

L’Edurne Andrades, la Lucía Rodríguez, la Sònia Hungría i la Samera Moreno (Activitats Comercials)

el Kamra Muhammad, l’ Izan Blanco i el Xavier Miliá (Gestió Administrativa)

l’Izan Gallego i l’Izan Belles (Mecànica Industrial)

han estat seleccionats per fer les 9 mobilitats Erasmus d’aquest curs.


Les primeres Graduades del Diploma Dual!

Escrit per RR.II.,

El Dijous 26 d’octubre vam celebrar a Salesians Badalona la 1a Graduació del Diploma Dual: la María Ramírez i l’Anna Dominguez, les nostres primeres Graduades del Diploma Dual (American High School).

Famílies i alumnat del Programa van acompanyar-les, junt amb la coordinadora d’Academica School a Catalunya, l’Anna Pujol, la qual ens va adreçar unes paraules de felicitació i agraïment per la feina tan ben feta que han fet totes dues.


XIII Trobada anual de Coordinadors de Projectes europeus Salesians (Roma, 18-20 Octobre 2023)

Escrit per RR.II.,

La XIII Trobada anual de Coordinadors de Projectes europeus Salesians ha tingut lloc a Roma, els dies 18, 19 i 20 Octobre 2023)
Amb més d’un centenar de participants, s’ha parlat dels projectes en curs de la UE i desenvolupat noves associacions i estratègies per aconseguir nous objectius en la formació professional.
Participants de Bèlgica, França, Alemanya, Hongria, Itàlia, Malta, Polònia, Eslovàquia i Espanya han presentat els seus projectes de la UE i han ofert oportunitats de col·laboració amb centres d’FP i escoles amb les empreses amb les quals treballen.


Launch event of the Salesians DB Tech Europe network: meeting point between professionals from the Salesian family and partner companies in Rome

Escrit per RR.II.,

Oberta la sol.licitud de les beques Erasmus+ 2022-1-ES01-KA121-VET-000054446 (Desembre 2023)                                                                          2023-1-ES01-KA121-VET-000129593 (Març 2024 o Maig 2024) 

Escrit per RR.II.,

Del  5 al 15 d’Octubre de 2023, a través d’aquest Formulari Google, podràs presentar la sol.licitud d’una de les beques Erasmus+ d’aquest curs.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAFNhX1Jvsab4d517tdiphCA13RoHREsuRlAe_Ptn6KWSmBw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0


Diploma Dual 2023-2024

Escrit per RR.II.,

Us recordem algunes dates importants de l’inici de curs:

  • Prova d’admissió alumnat nou: de l’11 al 15 de setembre 2023
  • Inici curs alumnat (returning): 18 de setembre 2023
  • Inici curs alumnat (nou): 9 d’octubre 2023

https://www.academica.school/