Dissabte passat, 9 de març, a la tarda, es va celebrar la 3a trobada d’antics alumnes de l’escola. Més d’un centenar de persones es van trobar al teatre de l’escola i, posteriorment, van recórrer les instal·lacions del centre rememorant vells i bells temps.

L’acte el van iniciar la Conxita i el Joan Sanz que van adreçar unes paraules recordant aquells anys.

Un dels moments àlgids i més emotius va ser la lectura d’una carta adreçada a tots els assistents:

“Estimats/des companys i mestres,
Escric aquesta carta amb el cor ple d’emoció i nostalgia, no puc evitar sentir aquesta barreja de sentiments, mentre recordo els dies plens d’aprenentatges, riures i amistats.
Primer de tot, vull expressar, en nom de tots els companys i mestres que hem assistit a l’acte, el nostre més sincer agraïment a tots els que han fet possible aquesta meravellosa trobada. Sens dubte, ens heu transmès la vostra dedicació i estima en cada detall d’aquest aplec.
Des del moment que vam rebre la carta, en què se’ns convidava a participar-hi, fins a l’últim moment de la celebració, tot ha estat simplement perfecte. La suma de la vostra habilitat per reunir-nos, a alumnes i mestres, creant un ambient tan càlid i acollidor, amb les ganes i el sentiment que ho hem rebut ens ha permès reviure vells temps de la manera més adorable i encantadora.
Gràcies, de veritat, per proporcionar-nos aquesta oportunitat de reconnectar amb antigues amistats, històries, records i anècdotes que semblaven oblidades.
Aquest esdeveniment ha estat molt més que una simple trobada. Tornar-nos a veure les cares i sentir les nostres veus, entre els passadissos i les aules on vam ser tan feliços, ens ha transportat d’immediat a aquella època tan especial i important per a nosaltres, la nostra infància i adolescència. Etapa en la que vam crear forts lligams que encara resideixen en nosaltres, com llaços invisibles, que ens uneixen malgrat la distància i el temps.
I és per aquesta raó que els nostres cors tindran una petjada tan increïble de per vida.
Després de tanta emoció, riures i abraçades compartides esperem que aquesta trobada sigui l’inici d’una nova etapa de connexions, ara adultes, amistats renovades i molts més moments per compartir.
Mil gràcies de tot cor família!”
Es van llegir dues cartes més, una de cada promoció. Tot seguit els mestres van fer entrega d’unes insígnies a tots els alumnes assistents i els assistents van poder veure un vídeo molt emotiu.
En acabar tots els presents van poder recórrer les instal·lacions i la trobada va acabar amb un pica pica com a cloenda de la jornada.

La 3a trobada d’alumnes, de les promocions 2003, 2004 i 2005, va ser de nou un èxit, tant a nivell d’assistència com organitzatiu i l’acte, a més de servir per retrobar antigues amistat i recordar molts moments viscuts a l’escola, va omplir de goig i emocions tots els racons de l’escola. I que trobades com aquesta es puguin fer durant molts anys!!!