Salesians Badalona

MENJADOR

Alta menjador

Baixa menjador

Kinderclose

SOMeal

Menjar de manera sana, descansar i convivència social.

El menjador de SALESIANS BADALONA és un servei integrat i coherent amb el projecte educatiu de l’Escola.

Amb un servei de cuina pròpia, amb l’elaboració diària del menú a les nostres instal·lacions i amb un equip d’educadores i educadors format i preparat per atendre a tots els nois i noies del centre.

Volem que els nostres alumnes assoleixin uns hàbits saludables en la seva alimentació; promovent una dieta sana i equilibrada. A la vegada, amb el programa d’activitats elaborat per l’equip de monitors fomentar valors tan importants com el respecte, la tolerància i la companyonia.

Termini de presentació de sol·licituds:

Les famílies presentaran a les escoles les sol·licituds i la documentació corresponent, fins al dimarts 24 de maig.

Funcionament d'infantil

El temps de migdia és un moment on els infants han de menjar de manera sana i equilibrada, descansar i espaiar-se amb els companys i aprendre hàbits i unes pautes de convivència social. Els petits de la casa disposen d’un espai, a peu de pati, ple de llum i tranquil·litat que ens ha permès dur a terme el nostre projecte educatiu amb la millor qualitat.
Compromís educatiu, acompanyament i crear un clima de relació i confiança amb els petits i la seva família. Per aquest motiu, disposem de diferents canals de comunicació. Un d’ells, és l’aplicació per al mòbil “kinderclose familiar” que ens permet comunicar-nos en temps real, d’una manera còmoda i pràctica. Quan l’educador envia informació sobre el petit/a, la família rep una notificació en el seu telèfon. Disposeu dels menús, informem de com i quina quantitat ha menjat, si ha dormit, ha jugat… Tot plegat un pilar fonamental per ajudar als infants en el seu desenvolupament personal i emocional.

El servei es divideix en dos torns; un primer torn (12:50 h-13:40 h) format pels cursos d’I3 i I4 d’EI. Els alumnes d’I5 d’EI formen el segon torn (13:50-14:50 h). Escalonadament, entren al menjador per fer l’àpat, a la vegada que treballem els hàbits de taula, d’higiene i d’autonomia segons l’etapa evolutiva.
Durant la consecució d’un torn, paral·lelament, l’altre torn s’ubica en diferents espais d’activitats monitorades (pati, aules polivalents, teatre…). Totes les activitats que es realitzen són dirigides i dinamitzades pel/s monitor/s de referència del grup d’infants.

Funcionament EP/ESO

El moment de menjador és un dels moments de desconnexió de la jornada acadèmica dels alumnes. La importància d’una bona alimentació acompanyada d’activitats lúdiques monitorades fa que sigui un moment especial pels alumnes.
El servei es divideix en dos torns; un primer torn (13:00h-13:45h) format pels cursos de primer, segon i tercer de primària. Els cursos de quart, cinquè, sisè i l’ESO formen el segon torn (14:00-14:45h). Escalonadament, baixen al menjador per fer l’àpat, a la vegada que treballem els hàbits de taula, d’higiene i d’autonomia segons l’etapa evolutiva. Durant la consecució d’un torn, paral·lelament, l’altre torn s’ubica al pati, en diferents espais d’activitats monitorades.

SOL·LICITUDS I DOCUMENTS CURS 23-24

PREGUNTES FREQÜENTS

COM PUC CONTACTAR AMB EL MENJADOR?

Per qualsevol comunicació o consulta en relació amb el servei de menjador, hem habilitat una adreça de correu electrònic específica per aquest servei: menjador.badalona@salesians.cat.

PUC PORTAR UN DIA PUNTUALMENT EL MEU FILL/FILLA AL MENJADOR?

Sí, només cal informar via agenda al tutor/a o trucar a recepció de l’escola abans de les 10:00 h.

COM S’ELABORA EL MENÚ DEL MENJADOR?

L’empresa SODEXO és l’encarregada de dissenyar el menú mensual, seguint unes pautes d’alimentació saludable d’acord amb la dieta mediterrània.

QUI CUINA EL MENJAR?

L’escola disposa d’una cuina pròpia totalment equipada on les cuineres realitzen els menús íntegres cada dia a les nostres instal·lacions.

COM SE SERVEIX EL MENJAR?

A Educació Infantil els infants es troben els plats a taula i són els seus monitors qui, coneixent-los i tenint en compte certs detalls, els hi serveixen els dinar. Per als alumnes de Primària i Secundària es fan servir safates amb les quals els nois i noies passen per la línea de servei a recollir el seu dinar.

EL PEIX QUE SE SERVEIX ÉS FRESC O CONGELAT?

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, el peix que es cuina a l’escola és sempre congelat.

HI HA DIES AMB MENÚS ESPECIALS?

Durant el curs, certs dies poden tenir un menú especial per celebrar alguna festivitat(les celebracions de DON BOSCO i MARIA AUXILIADORA) o perquè es faci un dia temàtic o jornades gastronòmiques promogudes per SODEXO. En qualsevol cas, aquest sortirà indicat a l’informació del menú mensual.

Equip menjador:

Email: menjador.badalona@salesians.cat

monitors infantil:

Coordinació: Maria Lobo

Email: maria.lobo@salesians.cat

I3

Antonia Moreno
Júlia Pérez
Shesmira Ale

I4

Àlex Pérez
Aurora Morales
David Rubio

I5

Paula Garcia
Sandra Pareja
Javi Marti

monitors primària/ESO:

Coordinació: Jordi Teixidó

Email: jordi.teixido@salesians.cat

1r

Albert Martín
Lara Jiménez

2n

Montse Pérez
Arnau Bolós

ESO

Montse Venegas
Clara Condeminas

3r

Víctor Bartolomé
Arnau Frías

4t

Jordi Gris
Laura Casanova

Aina López
Sergi Moreno

Cristina Risueño