Donem resposta al vostre horari

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició des del primer dia de curs fins al darrer un servei d’acollida matinal de les 7.45 hores fins a les 8.45 hores.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Com funciona?

El monitoratge encarregat del servei vetlla per la seguretat i el benestar dels infants en aquest període de temps abans de començar les classes.
Les aules d’infantil, aula polivalent i pati ens proporcionen espais tranquils i agradables on els nens i les nenes poden realitzar diferents activitats. Per als infants més petits les activitats poden ser jocs de taula, puzles, encaixos, contes… Per als més grans, pintura de mandales, llegir, estudiar…
Per fer ús del servei d’acollida cal adreçar-se a recepció. Es pot contractar el servei de forma anual, trimestral o anar dies esporàdics, sense inscripció prèvia.