Salesians Badalona

CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

CM10
Activitats comercials

AG10
Gestió administrativa

FM20
Mecanització

Ensenyament pràctic i real

La Formació Professional (FP) és aquell ensenyament que engloba diferents estudis o aprenentatges que estan encaminats a la inserció laboral. És un sistema formatiu caracteritzat pel seu vessant pràctic i proximitat a les empreses. La incorporació laboral es pot realitzar amb major rapidesa amb la possibilitat de continuar estudiant.

COM HO FEM?

La Formació professional de Salesians Badalona, planteja un sistema, que busca la integració entre l’escola i el món laboral. El nostre objectiu principal és formar bons professionals alhora que, persones de gran qualitat humana, i amb competències personals, socials i professionals. Els formem perquè, amb motivació i originalitat, puguin respondre a les necessitats de les empreses.

TREBALLEM

Per a les Escoles Salesianes, la formació professional sempre ha estat un aspecte clau en la seva oferta educativa. Amb els estudis d’FP s’obté un alt grau d’inserció laboral al finalitzar els estudis, permetent accedir a un primer lloc de treball en un període curt de temps. La relació amb el professorat és molt especial, ja que la classe es converteix en un equip de treball des d’un primer moment. Treballem la innovació educativa, per tal de respondre als reptes del segle XXI. A la nostra FP treballem part del currículum per REPTES.

El nostre alumnat surt de l’escola, indistintament del nivell educatiu, amb un perfil competencial que explicita els nostres valors i compromís social. Assumim el repte d’assolir una educació integral i participativa que fa a l’alumne protagonista del seu procés d’ensenyament-aprenentatge. Sempre acompanyant i guiant per a què esdevinguin persones; emprenedores, creatives, crítiques, enginyoses, resilients, compromeses, obertes, autònomes, col·laboradores, resolutives, comunicatives i responsables.

DESTAQUEM

FP DUAL

Combinant l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, estudiant i treballant a l’hora. Els alumnes perceben una remuneració econòmica que fomenta la seva motivació.

Veure +

ERASMUS +

Oferim la possibilitat de realitzar pràctiques a empreses a l’estranger amb el programa internacional Erasmus+ (Acreditació FP 2021-2027).

Sortides

Realització de tallers, visites tècniques, conferències monogràfiques, activitats d’iniciativa social… Som una escola oberta a la comunitat, tant a les famílies com al nostre entorn social i institucions.

CALENDARI ESCOLAR

juliol 2024

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31