Salesians Badalona

AFA
La veu de totes les famílies que conformen l’escola.

Què és l'AFA?

És l’associació de les famílies dels alumnes, sense ànim de lucre.

Quan escollim escola, hem de ser conscients del tipus de centre educatiu al qual els inscrivim als nostres fills i filles, cada escola té un tarannà, unes normes de convivència i de disciplina que hem de respectar, els pares i mares tenim uns drets però també uns deures.
Educar no és una tasca fàcil, cada infant és diferent i requereix paciència i dedicació, la idea és treballar tots en una única direcció perquè l’objectiu és el futur dels nostres fills i filles. El professorat ens pot donar una visió diferent d’ells dins de l’àmbit escolar, us aconsellem escoltar amb empatia i no jutjar abans de temps.
Les activitats que realitzem a l’escola es financen amb les quotes de les famílies.
Qualsevol suggeriment ens podeu adreçar al correu electrònic de l’AFA.

afa.badalona@salesians.cat

QUÈ FEM?

Amb l’aportació anual de les famílies l’AFA cobreix necessitats específiques dels alumnes, des d’EI3 fins a FP. Organitzem i col·laborem en les diferents festes i celebracions que es realitzen durant el curs.

Calendari d’activitats:

 • Octubre: Castanyada i concurs de carabasses i moniatos
 • Desembre: Nadal a l’escola, AFAdvent, Visita Patges
 • Gener: Festa Don Bosco (amb diversió sorpresa), Boscotalents i BoscoOlimpiades
 • Febrer: Festa Carnestoltes
 • Abril: Sant Jordi i Jocs Florals
 • Maig: Maria Auxiliadora 
 • Juny: Festa Final de Curs i Graduacions

Cada curs, l’AFA innova, implementant noves activitats i millorant les que es fan, sempre amb un objectiu: PENSAR EN EL QUE ÉS MILLOR PER A L’ALUMNAT.

COMISSIONS

A més de la col·laboració en les festes, l’AFA participa en diferents comissions de l’escola, per donar suport als serveis diaris.

 • Comissió de menjador: El treball de la Comissió de Menjador consisteix principalment, a fer un seguiment dels menús de l’escola. Des del cos directiu de l’escola ens presenten les propostes mensuals que elabora l’empresa de menjador SODEXO, i la comissió ho revisa i planteja les alternatives que consideri més adequades per mantenir una alimentació sana.
  Qualsevol dubte que tinguin les famílies, poden posar-se en contacte amb l’AFA.
 • Comissió de festes: En aquesta comissió s’organitzen les diferents festes que es fan durant el curs.
 • Comissió de patis: en aquesta comissió es busquen idees per cuidar i millorar els patis.
 • Comissió SIEI: s’encarrega que totes les necessitats de l’alumnat que formen part d’aquest col·lectiu tinguin les seves necessitats complertes.

EQUIP AFA

Actualment, la junta està formada per 8 persones, la nostra tasca és voluntària pensant en el benestar de tots els/les alumnes.