Salesians Badalona

FAMÍLIA SALESIANA

Comunitat salesians

És el nucli animador de l’Esperit de Don Bosco en la Casa Salesiana de Badalona que, com a consagrats, viuen el seu servei des del ministeri sacerdotal o laïcal. Vivint en comunitat i celebrant plegats la seva fe, comparteixen la tasca educativo evangelitzadora amb tots els col·laboradors dels diferents àmbits que formen la Casa Salesiana.

Associació Maria auxiliadora

Per conèixer, fomentar i viure la devoció a la Mare de Déu, sota l’advocació de Maria Auxiliadora. Es fan activitats d’ajuda al tercer món, a Càrites… Ens trobem el dia 24 de cada mes a les 19.30h. Durant el mes de maig la trobada és cada dia a les 19.30h per celebrar el “Mes de Maria” i a les 20.00h per a l’eucaristia.

Salesians cooperadors

Els SSCC som una Associació de laics que, com els salesians i salesianes religiosos, vivim la nostra vocació cristiana amb l’espiritualitat de D. Bosco i des del dia a dia, compartim la fe en grup. Ens reunim amb regularitat per fer oració, per tractar temes de formació cristiana i social i per compartir moments festius.

Llars de don Bosco

Un cop al mes un grup de matrimonis ens trobem per reflexionar i créixer humanament i cristiana, com a parella, seguint l’esperit de D. Bosco.