Salesians badalona

FAMÍLIA SALESIANA

La nostra comunitat

Comunitat salesians

És el nucli animador de l’Esperit de Don Bosco en la Casa Salesiana de Badalona que, com a consagrats, viuen el seu servei des del ministeri sacerdotal o laïcal. Vivint en comunitat i celebrant plegats la seva fe, comparteixen la tasca educativo evangelitzadora amb tots els col·laboradors dels diferents àmbits que formen la Casa Salesiana.

 

Salesians cooperadors

Els SSCC som una Associació de laics que, com els salesians i salesianes religiosos, vivim la nostra vocació cristiana amb l’espiritualitat de D. Bosco i des del dia a dia, compartim la fe en grup. Ens reunim amb regularitat per fer oració, per tractar temes de formació cristiana i social i per compartir moments festius.

Associació Maria auxiliadora

Per conèixer, fomentar i viure la devoció a la Mare de Déu, sota l’advocació de Maria Auxiliadora. Es fan activitats d’ajuda al tercer món, a Càrites… Ens trobem el dia 24 de cada mes a les 19.30h. Durant el mes de maig la trobada és cada dia a les 19.30h per celebrar el “Mes de Maria” i a les 20.00h per a l’eucaristia.

Llars de don Bosco

Un cop al mes un grup de matrimonis ens trobem per reflexionar i créixer humanament i cristiana, com a parella, seguint l’esperit de D. Bosco.