Un any més, l’escola s’ha vestit de gala per celebrar la festivitat de Don Bosco. Un dia especial per a nosaltres i que s’ha gaudit al màxim, compartint, com ens demanava Joan Bosco, amb alegria i companyonia les diferents activitats que s’han realitzat.

A Infantil, els jocs han estat presents al llarg del dia. A través de l’experimentació amb les safates sensorials, els jocs cooperatius, la cerca del tresor, els tallers de manualitats, els balls, i la gimcana. Els més petits han gaudit d’un dia molt especial. Els riures, les corredisses i l’alegria han omplert els passadissos de la nostra escola.

A Educació Primària hem gaudit els uns dels altres fent diferents activitats per Cicles. Hem passat l’estona responent Kahoots, fent jocs solidaris al pati, tallers de creativitat, teatre i cuina entre d’altres i jugant a jocs de taula tots plegats. L’esperit de Sant Joan Bosco ha estat present en un dia de germanor.

A l’ESO per fi hem recuperat la normalitat. Després d’una llarga pandèmia i unes celebracions l’any passat a mig gas amb encara força restriccions, hem pogut tornar a viure intensament i amb molta alegria les celebracions per a Don Bosco. Han estat dos dies intensos que van començar, dilluns, amb una celebració dedicada, tots junts, al nostre fundador. Després van venir els Boscotalents amb vídeos, dibuixos i balls de gran qualitat. Tot un esclat de talent artístic. A la tarda va ser el moment pels “BoscoSTEM” en què, per equips, van haver de resoldre 30 problemes de matemàtiques, ciència i tecnologia. Dimarts ha estat el moment de les Olimpíades a les pistes d’atletisme de Can Ferrater. Després, al migdia, hem fet un dinar de germanor amb la botifarrada organitzada pels alumnes de 4t d’ESO. Hem acabat amb el lliurament de premis. Esgotats, però feliços!

A la Formació Professional hem començat el dia amb una trobada a l’església, per compartit després una xocolata calenta amb melindros. Tot seguit, l’alumnat ha fet una gimcana per la ciutat de Badalona, ha estat un repte que els ha permès competir d’una forma esportiva i sana. Una jornada de felicitat, somriures i complicitats, fent més present a Don Bosco entre nosaltres.

L’alumnat de PFI ha celebrat aquesta jornada tan especial fent del Dia una festa, una festa completa, des del matí al CosmoCaixa fins a la tarda amb competicions de tot tipus, esportives i digitals. Tot acompanyat amb xocolata calenta amb melindros que ens ha permès gaudir d’una estona tota l’etapa plegada.

“Festa, amb tu sempre hi ha festa!” diu una de les cançons de les nostres celebracions… i així ho hem fet. Hem ballat, hem cantat, hem jugat, hem rigut i ens hem abraçat, a la vegada hem recordat que les diferències se solucionen amb el diàleg i “no amb cops” i que “hem d’estar alegres” perquè estimem i ens sabem estimats. Com es pot comprovar, hem seguit al peu de la lletra el que ens demanava Don Bosco: “La meva satisfacció més gran és veure-us contents”. Que per molts més anys puguem seguir-ho fent!
“Tu, Don Bosco, estàs entre nosaltres, aquí. La teva estrella ens guiarà”.