24 propostes per fer en família

 
De nou, des de l’escola us volem proposar un calendari d’Advent amb diferents activitats lúdiques i culturals per anar preparant el naixement de Jesús. Seran més de 30 propostes que hem preparat per fer en els 24 primers dies de desembre.

Un aspecte a tenir en compte d’aquestes propostes és que algunes tenen una data fixada i altres us poden servir d’idea per fer en algun altre moment, o fer una activitat similar que encaixi millor amb els vostres gustos o la vostra agenda. Fixeu-vos també en si cal adquirir entrada o reservar plaça prèviament. Dins d’aquest recull de propostes s’han prioritzat les activitats que es poden fer a Badalona i rodalies.

Enguany, i com a novetat, també podreu veure les propostes en el calendari d’Advent en paper que trobareu a l’entrada d’Infantil. Allí anirem obrint finestres cada dia i fent-vos arribar les activitats proposades. També hi trobareu un codi QR per poder accedir al calendari digital i obrir els enllaços o documents.

La gran majoria d’aquestes propostes no estan organitzades per l’escola, de manera que podria ser que sorgeixin canvis que nosaltres no podem controlar. En el moment de publicar aquest Calendari, les propostes són vigents, però algunes podrien tenir modificacions per motius diversos.

Esperem que us ho passeu molt bé fent aquestes activitats i que si en realitzeu alguna ens ho feu saber, ja sigui etiquetant-nos a les Xarxes Socials o per correu electrònic a comunicacio.badalona@salesians.cat. També podeu fer servir l’etiqueta #AdventSalesiansBDN.

Ens anirà molt bé que ens feu arribar suggeriments i propostes de millora per a futures ocasions o explicar-nos què tal ha estat l’experiència. Ens serà molt útil i profitós tenir les vostres opinions. Moltes gràcies i gaudiu molt d’aquestes propostes!