Calendari d’Advent: 24 propostes per fer en família

Molts de vosaltres ens heu expressat en alguna ocasió la necessitat de tenir un seguit de propostes d’activitats per fer en família. D’aquesta proposta ha nascut el Calendari d’Advent que us presentem a continuació.

Aquest calendari recull un seguit d’activitats que es fan a Badalona, a l’escola o que podeu fer a casa. No cal que les feu en l’ordre que us proposem, ni que les feu totes. És un recull d’idees d’activitats que podeu fer en família. Sí que us recomanem que feu una ullada a les 24 propostes perquè algunes s’han de fer el dia proposat (concerts, obres de teatre, partits de bàsquet,…) i necessiten que adquiriu una entrada anticipadament. Altres propostes podeu fer-les en el moment que us vagi millor o poden servir d’inspiració per fer altres activitats.

Bona part d’aquestes propostes no estan directament organitzades per l’escola, de manera que podria ser que sorgeixin canvis que nosaltres no podem controlar, en el moment de publicar aquest Calendari, les propostes són vigents, però algunes podrien tenir modificacions per motius diversos.

Esperem que us ho passeu molt bé fent aquestes activitats i que si en realitzeu alguna ens ho feu saber, ja sigui etiquetant-nos a les Xarxes Socials o per correu electrònic a comunicacio.badalona@salesians.cat.

També ens podeu fer arribar suggeriments i propostes de millora per a futures ocasions o explicar-nos què tal ha estat l’experiència. Ens serà molt útil i profitós tenir les vostres opinions. Moltes gràcies i gaudiu molt d’aquestes propostes!