Us compartim un resum de la carta d’agraïment que van llegir els alumnes de 4t d’ESO a la celebració de Maria Auxiliadora:
“Molts de nosaltres portem junts des de P3, d’altres han arribat després, però per a la majoria avui és un dia especial, un dia en què celebrem l’última Maria Auxiliadora Amb aquesta celebració s’acosta el final d’una etapa, però també el començament de nous camins, noves oportunitats i nous somnis per perseguir.
Amb vosaltres, hem compartit moltes experiències al nostre costat, agrair, sobretot les bones estones, a excursions, al pati, als bons dies a l’església, i d’altres celebracions. A tots i totes us trobarem a faltar.
Deixem molts records i vivències que estaran sempre dins del nostre cor, com ho estareu també tots vosaltres.
Al llarg de tots aquests anys hem estat amb molts professors i hem viscut amb ells experiències inoblidables. Nosaltres agraïm als professors d’educació infantil, primària i ESO per la vostra dedicació, compromís, paciència, temps, esforç, amor i orientar-nos i ensenyar-nos de tot cor a ser millors persones. La nostra educació no hauria estat la mateixa sense vosaltres. No només ens heu ensenyat el pla d’estudis, sinó que també molts valors amb afecte i respecte, ens heu ajudat a crear i augmentar la nostra confiança i ens heu preparat per enfrontar tot allò que ens espera al llarg de les nostres vides.
També un record molt especial a monitores i monitors de menjador, d’extraescolars, vetlladores, personal de secretaria i administració, manteniment. A tot aquest personal que des del silenci i amb gran professionalitat vetllen perquè la nostra escola funcioni de la millor manera possible.
I no ens oblidem dels cinc salesians que també estan al nostre costat, vetllant perquè la pastoral de l’escola segueixi la línia que Don Bosco va fixar i també per donar un cop de mà en tot allò que sigui necessari.
I per acabar, un agraïment a les que sempre ens han acompanyat al nostre costat, especialment la nostra família. En cada etapa del nostre camí, heu estat allà, donant-nos suport, suportant i compartint els nostres maldecaps, alegries i frustracions. Tenim un agraïment especial a les nostres mares, que sempre ens han estat auxiliant, com Maria Auxiliadora ho va fer amb Don Bosco. Recordem amb molta estima a les nostres iaies que també han estat un pal de paller de moltes de les nostres famílies. Pares, avis, tiets… Gràcies a tots vosaltres pel suport que ens esteu donant. Un suport que es transforma en amor incondicional.
És fàcil adonar-se que la família és la llar que sempre té els braços oberts, que sempre espera amb un somriure a la cara i que sempre és al teu costat en els moments dolents.
Quina sort que tenim! Moltíssimes gràcies!”.