La cinquena setmana del casal

Aquesta setmana ens acomiadem dels més de 350 alumnes i més de 30 monitors i ajudants que han participat en el Casal d’estiu 2023.

Han estat cinc setmanes molt intenses, plagades de sortides, jocs, reptes, gimcanes, experiències, aventures …

Però sobretot de molts moments compartits, somriures, bromes i complicitats.

Gràcies casal, a tots els que hi formeu part d’ell, per deixar-nos gaudir d’aquestes vivències que ens marcaran de per vida.

Sens dubte, podem dir que marxem amb el cor més gran del que vam entrar.

A infantil acabem la setmana passada per aigua, fent dos dies de piscina i jocs i una sortida a la platja; a més d’un tanament d’ambientacions súper màgic i una cloenda de balls d’allò més emocionant.

A primària finalitzem la setmana amb un got talent en equip, on aprenem a escoltar-nos, organitzar-nos i treure les nostres millors habilitats per sorprendre el jurat, però això no acaba aquí, hem organitzat una kings league amb estiu jove.

A més hem fet una última sortida al port de Badalona on hem pujat a un caiac i paddle surf, un dia a remull on hem gaudit de l’aigua i de tots els nostres companys.

Segur que no us feu a la idea de totes aquestes vivències viscudes, és per això que un deixem el vídeo del casal, on teniu un recull de tot el que hem fet durant les cinc setmanes.

Molt bones vacances.