Un any més, a l’escola hem celebrat la castanyada. S’han realitzat diverses activitats entre les que destaquen el Segon Concurs de guarnir carbasses, moniatos i castanyes que ha organitzat l’AFA.
La participació ha estat, com el curs passat, tot un èxit i el jurat ha tingut seriosos problemes a l’hora de triar els guanyadors.
Al llarg d’aquests dies s’han fet diverses activitats. Dilluns els alumnes de Cicles Formatius van organitzar un Scape Room per als alumnes de 6è relacionat amb la gestió de la por i els Superherois.
Dimarts, a Infantil hem fet diverses activitats. I4 pel matí ha fet tallers relacionats amb la castanyada i I5 anteriorment va fer panellets de plastilina. A la tarda, ens hem pogut trobar tots al nostre pati i hem fet una gran festa. Primer hem ballat les danses apreses: I3 el ball de la castanya, I4 La cançó del bolet i finalment, I5 ens ha deleitat amb el ball de la castanyera. Després de repartir els premis del concurs, les famílies de l’AFA ens han portat una paperina amb castanyes. Estaven boníssimes! I quan hem acabat… Hem continuat amb música i fent festa pel pati.
A Primària s’han fet danses al pati, activitats relacionades amb la festivitat del dia i tots junts hem acabat menjant les castanyes que ens ha torrat l’AFA. La festa al pati ha acabat amb el lliurament de premis del Concurs.
Un dels aspectes més importants i que volem agrair és la tasca que han fet les famílies voluntàries que han ajudat a tirar endavant les diferents activitats que ha organitzat l’AFA.