El passat 17 de març, els alumnes de 5è i 6è de Primària van fer la XXVII Prova Cangur en la que han participat més de 13.000 alumnes de 5è i més de 13.500 de 6è.  

Aquesta activitat planteja 24 breus problemes de lògica matemàtica que cal resoldre en menys d’una hora. Els problemes plantegen una situació en què hi ha 5 possibles respostes, de les quals, només una és correcta. Aquests problemes estan agrupats en 3 nivells de dificultat. En funció de la dificultat del nivell sumen més puntuació per resposta correcta, però també resten punts si es cometen errors, motiu pel qual es recomana que davant del dubte es deixi la resposta en blanc.

Ja tenim els resultats de l’edició d’aquest curs i dos alumnes de 5è, (en Sergio M i en Nicolas V) i quatre de 6è (en Joel M, en Marc D, en Diego G i en Víctor E) s’han classificat entre els 1.000 primers de tot Catalunya. 

Felicitats a tots els alumnes de l’escola que hi han participat, que han estat un total de seixanta-nou alumnes de 5è i seixanta-sis de 6è.