Per M. Auxiliadora, alegria a tota hora!

Un any més, tota l’escola ha volgut celebrar el dia de Maria Auxiliadora. Sempre és un dia especial, amb diferents activitats preparades amb entusiasme i pensades segons les edats i motivacions dels diferents destinataris. Enguany, ni el sol ni els núvols no s’han volgut perdre aquesta festa i això ha permès que es poguessin fer totes les activitats previstes.

Cada 24 de maig els Salesians de Badalona fan l’Ofrena Floral a Ma. Auxiliadora a la mateixa il·lusió de la primera vegada. Que bonica la mirada de tots els alumnes a la imatge de la Mare de Déu, a les flors que anàvem oferint, a les persones que deien paraules sinceres pel micro i als companys que regalaven cançons a la Mare de Déu. Els alumnes, el personal de l’escola, l’AFA, la Comunitat salesiana, els Antics alumnes i fins i tot els gegants Domènec i Margarida han dit la seva. Aquest curs un mural de caixes apilades anaven formant una imatge: M. Auxiliadora i Don Bosco que ens diu a cau d’orella “Confieu en Maria, la mestra dels vostres somnis”. Després, per la tarda/nit uns 50 nois i noies faran la seva Vetlla i al vespre se celebrarà l’Eucaristia solemne. Aquesta és la diada de Maria, la “Auxiliadora”, la que sempre està present, sempre atenta a les necessitats del seu voltant com al relat festiu de les Noces de Canà o al més dolorós, al peu de la Creu del seu Fill. Avui és un dia Feliç -no és casualitat que sigui primavera- i no es poden oblidar les paraules que pronunciava Don Bosco amb llàgrimes als ulls: “Ella ho ha fet tot!”
Us desitgem de tot cor una Feliç Festa de Maria Auxiliadora.

A l’etapa d’infantil s’ha viscut una jornada de Maria Auxiliadora plena d’alegria, felicitat, somriures…
El matí celebrant la festa tota la comunitat educativa i la tarda plena d’activitats des de manualitats amb flors, jocs de taula, karaoke, cabanes amb teles, guixos… Amb aquestes activitats ha estat un bon moment per poder compartir plegats i plegades jocs. Com es pot comprovar ha estat una jornada de gaudir i plena de creativitat.

Els alumnes de primària han celebrat amb entusiasme la festa de Maria Auxiliadora. Cada nivell ha participat en activitats diverses, demostrant una gran diversió i cohesió. Els del cicle inicial han mantingut la tradició de fer samarretes, una activitat que any rere any resulta tot un èxit. Els alumnes del cicle mitjà han gaudit de manualitats i jocs de taula durant la tarda, fomentant la creativitat i la col·laboració entre companys. Pel que fa als alumnes de 5è, han participat en un emocionant joc de pistes a Can Solei, una activitat que ha combinat l’aprenentatge amb l’aventura. Els de 6è han tingut una sessió d’educació física a la platja, on s’han divertit d’allò més amb diferents jocs i exercicis. La jornada ha culminat amb un concert dedicat als més petits, una manera emotiva de tancar la celebració. Tot i la diversitat d’activitats, totes han compartit un objectiu comú: honorar la figura de Maria Auxiliadora, mantenint viu l’esperit de la festivitat en cada moment del dia.
Després de la celebració al pati amb tota la comunitat educativa els alumnes de secundària de l’escola han fet diverses activitats fora de l’escola:
Els alumnes de 1r ESO han anat a la platja a fer castells de sorra, els de 2n han fet un concurs de dibuix al Parc de can Solei i Ca l’Arnús, els alumnes de 3r han fet una passejada fins Montgat i finalment, els de 4t també han anat a la platja a fer jocs i passar el matí.

Els alumnes de Cicles Formatius han participat a l’ofrena floral en honor a Maria Auxiliadora. En el seu cas han ofert un element tan festiu com els globus decorats amb uns desitjos que s’han enlairat al cel de Badalona i han fet un petit parlament, agraint la seva etapa a l’Escola pròxima a la seva finalització.
Després de l’acte conjunt al pati de l’Escola amb la resta de seccions, s’han dirigit a la platja per gaudir d’una estona d’esbarjo i convivència.
Coincidint amb aquesta Gran Festa, els alumnes de segon dels tres Cicles, gaudiran aquest vespre de la seva festa de Graduació al Teatre i un petit refrigeri al pati per acomiadar aquesta etapa:
Moltes Felicitats!!!

Com sempre a l’escola la festa de Maria Auxiliadora està plena de joia i alegria. Moments per fer cohesió, gresca, compartir moments que es recordaran molt de temps.