Una de les activitats que més m’agrada en aquest món és el dibuix, crec que aquesta activitat ajuda a relaxar la ment i a treure el millor de tu, però hauria de començar pel principi.

Des de ben petit he tingut una gran afició per aquest art, crec que un dels meus impulsors va ser el meu avi, una persona molt connectada amb el món de la il·lustració i sobretot bon dibuixant. Diria que això t’ajuda a treure el teu pensament, i il·lustrar-lo en un paper. Una de les emocions que més em corra pel cap quan pinto o dibuixo és la tranquil·litat, crec que és necessari relaxar-se en qualsevol activitat, però sobretot si aquesta la fas per desconnectar.

Per a mi, el dibuix només és una activitat de lleure, sí que gaudeix-ho fent-ne, però no m’agradaria dedicar-me això en un futur. Sí que és veritat que com a art faria alguna cosa relacionada amb l’actuació, cosa que si arriba a passar ho agrairia moltíssim, però la veritat és que no voldria dedicar-me al món del dibuix, ja que malauradament és molt difícil guanyar-se la vida amb aquest art.

Per acabar, voldria afegir que el dibuix és una il·lustració de la coneguda pel·lícula “LUCA”, en total van ser moltíssimes hores de dedicació i implicació, de les quals n’estic molt orgullós, i crec que tot el mes d’esforç ha valgut la pena.

Oriol Quiles
Alumne de 3r d’ESO