La quarta setmana de casal

La vam començar amb una gran sorpresa!
En sortir al pati d’infantil ens vam trobar totes les joguines de la pel·lícula Toy Story tirades a terra, perquè s’havien quedat sense piles!
Per poder-les fer funcionar necessitàvem trobar totes les piles.
I com que ens encanten els reptes, vam superar les sis proves dels personatges de Toy Story. Això ens va permetre conèixer una mica més de cada personatge.
Com a recompensa a tot l’esforç, vam aconseguir les piles i les joguines van tornar a caminar i a parlar. Quina passada!
I per tancar la setmana de les joguines vam anar a passar el matí al parc lúdic Kidland. Un espai preciós on desenvolupar el joc simbòlic, la imaginació i la creativitat.

Una setmana d’enginy ha arribat a primària, vam ajudar l’Enola Holmes a trobar l’antídot secret per poder sobreviure i al Tadeo Jones a trobar el tresor secret d’Egipte. Un munt de reptes i activitats ens hem trobat, però junts hem sabut superar tots els obstacles.

A Estiu Jove ens ha atrapat Youtube i hem creat la mítica Velada de l’Ibai, un combat amb globus, obstacles per superar i un guanyador.

A més, aquesta quarta setmana ens vam reunir tots els que formem part del casal, (infantil, primària, estiu jove i monitors) per gaudir i compartir una gimcana d’aigua súper divertida i refrescant.

Mare meva… sembla mentida que la propera setmana ja sigui la darrera d’aquest inoblidable casal 2023!