La nostra escola ha guanyat el 1r concurs de pessebres de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, a la categoria de l’ESO i Batxillerat. El concurs s’ha fet en motiu dels 800 anys del primer pessebre fet per de sant Francesc d’Assís a Greccio. Al concurs s’hi han presentat més de 40 pessebres de tota Catalunya.

Enhorabona als alumnes de 4t d’ESO de l’optativa d’educació visual i plàstica que, amb la col·laboració dels de 2n, han participat i guanyat aquest concurs. Així mateix, s’agraeix especialment la tasca que ha fet en Joan Mola, impulsor i “alma mater” del projecte dels nostres pessebres durant el darrers disset anys. Aquest premi és un colofó final magnífic a aquesta trajectòria.

És un motiu d’alegria i de reconeixement a una tasca que es fa amb passió, molta il·lusió, una gran qualitat i molt de temps. Felicitats, doncs, a tots els participants.

Que el somni de Don Bosco, fil conductor del pessebre, sigui també el nostre somni i el puguem seguir fent realitat amb els nostres infants i joves.