Els alumnes de 6è han viscut una experiència inoblidable en el marc del seu projecte sobre la Revolució Industrial. En aquest apassionant projecte, han pogut explorar la històrica Colònia Vidal, un testimoni real dels canvis socials i econòmics que van caracteritzar aquest període tan important de la història.

Durant la visita a la Colònia Vidal, els alumnes van tenir l’oportunitat d’immergir-se en la vida quotidiana dels treballadors i les seves famílies durant el segle XIX. Van poder explorar l’antiga fàbrica, les cases dels obrers i altres elements que donen testimoni de la manera de viure d’aquella època.

A més, com a part integral del projecte, els alumnes van dur a terme la gravació d’un curtmetratge que retrata la vida dels infants tant el 1900 com a l’actualitat, posant un èmfasi especial en el treball infantil. A través d’aquesta iniciativa, els estudiants van poder connectar les lliçons apreses durant la visita a la Colònia Vidal amb les realitats del món actual.

El projecte no només ha proporcionat als alumnes una comprensió més profunda de la Revolució Industrial i les seves repercussions, sinó que també els ha permès reflexionar sobre temes importants com els drets dels treballadors, la justícia social i el paper de la infància en la societat contemporània.

Sense cap dubte, aquesta experiència ha enriquit el seu aprenentatge i ha inspirat als alumnes a ser agents del canvi en un món en constant evolució. Felicitats als professors i als alumnes per aquesta iniciativa extraordinària que ha portat la història a la vida dels nostres joves estudiants.