L’alumnat de 1r i 2n del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials de Salesians de Badalona va visitar l’empresa CLAROR MARÍTIM, en una nova visita tècnica de les que es fan durant el curs a l’entitat catalana privada sense ànim de lucre que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom. Claror Marítim pertany a una fundació, amb una xarxa àmplia d’instal·lacions esportives per tota la ciutat de Barcelona, que està molt integrada en la societat i en aquest cas per exemple en el barri del Passeig Marítim.
Vam poder conèixer de prop com és un centre esportiu. A la presentació ens van explicar els valors de l’empresa i vam identificar els diferents perfils professionals que l’integren. Després de la xerrada, en Juanjo Zabala, que a més s’encarrega del coaching de nous professionals del sector, ens va ensenyar les instal.lacions.
Va ser una experiència enriquidora i agraïm a CLAROR que ens atengués tan bé, així com a l’organització de Barcelona Activa, per donar-nos l’oportunitat de fer aquesta activitat que forma part del PROJECTE de VIDA PROFESSIONAL, tot un luxe per veure de prop el món laboral i les diferents posicions dins d’una empresa a les quals es pot aspirar.