“Perquè et permet conèixer noves cultures, noves persones i nous horitzons”. Aquestes són algunes de les raons que va donar en Sitapha Savané, antic jugador del Club Joventut Badalona i actual president del C. B. Gran Canaria, sobre per què és important aprendre altres llengües. Aquesta mateixa reflexió vam fer a l’inici de la setmana, 26 de setembre, amb el nostre alumnat, tot coincidint amb l’European Day of Languages (Dia Europeu de les Llengües). Tant en Savané com l’Àlex Galdeano, treballador a una empresa multinacional, ens van ajudar a aprofundir en els motius que ens poden portar a aprendre més d’una llengua i no conformar-nos només amb la nostra.

Els més petits, per la seva banda, van prendre consciència que els dibuixos animats podem veure’ls, entre d’altres, en català, castellà i anglès.

No podem acabar aquesta notícia sense desitjar molta sort a tot l’alumnat de 2n d’ESO, ja que participarà, com és habitual, en el concurs de disseny de samarretes que organitza el Consell d’Europa per a aquest dia tan especial. GOOD LUCK!!!