Habitualment, el mes de maig (també conegut com el mes de Maria) ve farcit de festes. Comença amb el festiu de l’1 de maig i, a Badalona hi afegim Sant Anastasi… A vegades, el mes de maig també inclou el festiu de la Segona Pasqua. Però si a l’escola tenim un dia assenyalat el mes de maig, és el dia de Maria Auxiliadora, Patrona dels Salesians. I cada any, plogui, nevi o ens torrem al sol, ho celebrem. Aquest any, no podia ser menys i a continuació, us expliquem què s’ha fet en aquest dia tan assenyalat.

A EI vam començar a celebrar Maria Auxiliadora dimarts 22 a la tarda. Els nens i nenes van fer la seva ofrena floral a l’església. Vam anar per nivells i li vam recitar poemes, vam cantar-li cançons i llegir petites frases d’agraïment.
Dimecres 24, Festa grossa! Al matí hem seguit celebrant Maria, ara sí, junts amb la resta de l’escola. A la tarda hem fet tot de tallers internivells.
A EI3 racons de joc internivell i mural de primavera per pintar tots junts al passadís.
A EI4 tallers internivells: pintar amb pintura i glaçons de gel, disfresses i maquillatge…
A EI5 un mural de primavera entre tots aplicant diferents tècniques: pintura, retallar, simetries. Quin dia tan especial!! Gràcies Maria Auxiliadora.

A més de la gran festa del pati, a Primària hem fet diferents activitats…
A CI hem sigut creatius i ens hem decorat les nostres pròpies gorres i per la tarda hem ballat i jugat, ja que és festa grossa a l’escola.
A CM, a tercer hem fet tallers de flors per decorar el passadís i així recordar els colors de les flors que hem anat portant a Maria i a quart hem fet un taller d’aquarel·les.
A CS, els gran de l’etapa, hem sortit de l’escola per continuar la festa. Cinquè hem anat al parc Can Solei on hem jugat fent un dia de germanor i els de sisè hem anat a la platja a refrescar-nos una mica per què com es tradició la celebració al pati ha sigut sota un sol increïble.

Els alumnes de l’ESO han dut a terme diferents activitats per diferents indrets del nostre municipi. Passejades pel litoral, activitats lúdiques a la platja, passejada pel parc de Can Solei i Ca l’Arnús, concurs de dibuix urbà. Un matí diferent i més lúdic, descobrint nous racons de la nostra ciutat.

A Cicles Formatius s’han jugat les semifinals del Campionat de futbol, i la Gran final que ha guanyat de 2n Mecanització. Paral·lelament hem fet activitats esportives de bàsquet, voleibol i ping-pong. Hem gaudit de les activitats i, fins i tot, hem passat força calor amb el matí de sol tan espectacular.

Ja veieu que ha resultat un dia molt especial i que tots hem gaudit d’aquesta festivitat, des dels més petits fins els més grans. I el que ningú no diu, però tothom sap és que quan arriba Maria Auxiliadora tots sabem que falta un mes just perquè arribi Sant Joan… I amb Sant Joan, també arriba l’estiu i les merescudes vacances!