La tradicional formació inicial per al professorat de recent incorporació es va impartir a Màlaga per a un centenar de participants, entre els quals hi havia cinc docents de la nostra escola, que van rebre formació sobre la relació educativa salesiana a l’escola: presència i assistència.

La casa Diocesana d’espiritualitat Beato Manuel González de Màlaga va acollir aquesta trobada formativa per a la Inspectoria Salesiana M. Auxiliadora per aprofundir sobre la identitat de l’Escola Salesiana. Aquestes jornades de treball, acompanyades per l’equip coordinador d’Escoles, van aprofundir en el context dels Salesians al món, l’estil educatiu salesià o el model de persona de l’escola, entre d’altres.

Les cinc docents de l’escola que hi van participar han tornat molt contentes, engrescades i amb ganes de posar en pràctica tot el què han après. L’experiència ha estat molt bona i expliquen que l’intercanvi va ser molt enriquidor i els ha permès conèixer diverses maneres de treballar a les escoles Salesianes de tota la Inspectoria.
Al gener començaran la segona part d’aquesta formació inicial de forma online que durarà fins al maig.