Coincidint amb les celebracions de Don Bosco, el passat divendres 3 de febrer, vam fer un petit acte de reconeixement i agraïment a la tasca feta per dues grans persones, grans professionals i que han estimat la feina i l’alumnat, donant exemple en tot moment. Tant l’Alícia a Educació Infantil, com en Francisco a Educació Secundària deixen una gran empremta. S’han jubilat, sí. Però continuen col·laborant i ajudant els alumnes.

Aquest acte de reconeixement, va consistir en un parell de jocs. En el primer joc, l’Alícia havia de fer un “Qui és qui?” i descobrir grans dones que van marcar un abans i un després en el seu àmbit: Rosa Sensat, Carme Ruscalleda, Isabel Vilà, María Escoté o Mireia Belmonte, entre d’altres van ser les protagonistes d’aquest joc, que va acabar amb una pregunta final… Que l’Alícia va encertar, tot i alguns dubtes inicials, gràcies a l’ajuda del públic assistent.

En Francisco tampoc no es va escapar de la juguesca i broma dels companys que, per començar, li van fer posar una samarreta del Barça amb el 3 de Piqué… Després hi va haver un Kahoot amb diverses preguntes trampa sobre la vida, gustos i aficions d’en Francisco i, com no…, alguna altra pregunta sobre el món del futbol i la rivalitat entre Madrid i Barça. Va ser una estona divertida i emotiva que va acabar amb un parell de vídeos amb les aficions d’en Francisco: l’esport i la muntanya.

Des d’aquí, volem donar-los les gràcies per tota la seva implicació, per haver ajudat a tants i tants alumnes a ser millors persones, però sobretot pel seu exemple i gran companyonia que han tingut amb tot el personal de l’escola.
Alícia, Francisco: Gràcies, gràcies i mil vegades gràcies!!!