El divendres 19 maig a les 18:30, es va fer l’acte de cloenda de la Promoció de Cicles Formatius de Grau Mitjà de la promoció 21-23, a la nostra escola de Salesians de Badalona.

Vam celebrar un curs més el comiat dels nostres alumnes més grans amb un acte en el teatre de l’escola. Els tutors van fer un petit discurs als alumnes i acompanyants, sobretot donant les gràcies a tots els que havien vingut a la celebració i dient que s’havia de mirar endavant amb bona actitud i sent bones persones, com volia Don Bosco. Així mateix, els representants dels alumnes dels diferents cicles van fer igualment, un breu discurs.

Es va repartir l’orla de la promoció i es va donar la insígnia de Don Bosco a tots els nous alumnes que es graduaran els propers dies, així com als professors nous d’aquest curs. També es va recordar al company tutor Jordi Martí que va patir un accident fa pocs dies i continua ingressat.

L’acte va finalitzar amb unes paraules del director pedagògic Sr. Joan Pau Garcia. A més, ens vam poder fer una foto de grup molt xula, que quedarà pel record, i també vam poder veure un muntatge en vídeo amb imatges d’alguns moments del curs.

Els assistents estaven molt contents i anaven molt guapos i guapes, vestits per a l’ocasió. La cerimònia va ser acompanyada amb un brindis de cava amb els familiars assistents i es va finalitzar amb un sopar oficial amb estudiants i professors a la vora de la platja.